Vad är en County Fair?

En County Fair är en lokal händelse som ofta hålls i slutet av våren, sommaren eller tidig höst. Mässor ger samhällen en chans att visa upp sina unika vanor och talanger och kan vara ett underbart uttryck för länets personlighet. För länge bosatta i länet mässan kan bli en nostalgisk händelse, föra tillbaka minnen av Ferris hjul och sockervadd förbi och ge dem en chans att introducera yngre generationer att en stor tradition.

Många län mässor har specialiserat eller utställningar av lokala poster. Inom jordbruk städer eller kommuner med en stor jordbruks bas, mässan kan erbjuda tävlingar för det största producerar den bästa blommor eller härdigaste boskap. Jordbruks grupper som 4-H uppmuntra ofta unga medlemmar att gå in på boskap, undervisa en ny generation om de värden av jordbruk och för jordbruksarbetet. Andra händelser, såsom Sheepdog försök eller hästkapplöpningar, grop lokala ägare och uppfödare mot varandra, vilket berömmelse och ibland lycka till vinnaren, samt underhållning på publiken. Förutom jordbruket skärmar, län mässor inbegriper ofta konsthantverk utställningar eller tävlingar. Dessa skärmar kan omfatta en mängd olika konstnärliga medier, från måleri och foto till skulptur, quilt gör och prydnadsväxter träslöjd. Om du besöker din County Fair, ta lite tid att se över visas i din lokala samhället, inte bara att du kommer undan med en bättre känsla av talang omkring dig, kan du hitta en favorit konstnär eller hantverkare att kontakta för det framtida arbetet . Ofta är konsten i länet mässor bjuds ut till försäljning, så var beredd att gå därifrån med den perfekta AKVARELL att hänga över manteln.

För många människor är kännetecknande för en County Fair karnevalen. Även om inte så utarbeta så Disneyland eller spänningssökande som en tung plikt berg-och dalbana park, karnevalen ritt brukar räcka för att förmå skriker och skriker av förtjusning. Många karneval Midways vilja också huvudnummer olika skicklighetsspel, som oftast sällsynta vinnarna med ett uppstoppat djur tillräckligt stort för att skydda ditt hus. Om du är orolig spelen är mindre än rättvist, prova dem att håla konkurrenter mot varandra, snarare än bara mot alla odds.

County Fair mat är oftast doftande, gödning och ofta stekt. Detta är dagen för att kasta din kost ut genom dörren och Chow ner på en majs hund. Vissa mässor göra en vana av fritering mer och mer löjligt objekt, inklusive godis, läsk och jordnötter smörgåsar smör. Länet rättvis får ingen vän till din kalori räkning, men det är en gång om året händelse. Prova de bästa lokala maten leverantörer har att erbjuda och njuta, bara inte åka på berg-och dalbana direkt efter att ha ätit tre friterade kakor och en liter läsk.

Att lokalbefolkningen tillsammans för ett firande av deras gemenskap är en stor plan, och erbjuder något för alla. Vare vägledande ung ut på Kiddy rider, smyger en första kyss på tilt-a-virvel, eller titta på din granne vinner guld i en paj-eating contest, gå på mässan är en unik upplevelse som verkligen kan ta ut bästa i ditt område. Så kolla din lokala listor och markera dina kalendrar för en dag på mässan, karnevalen ringer, och det finns några rosa popcorn med ditt namn på.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.