Vad är en Camper Van?

En husbil är en enda sektioneras fordon utrustade med sova, sitter och äter utrymme. Med andra ord, husbilar erbjuder både transport och boende. Husbilar kan vara regelbunden sized van att ägaren anpassade med minst en säng eller så kan vara större fordon tillverkats speciellt för rekreation. En husbil är också känd som en husbil och det är en typ av fritidsfordon (RV). Även om en släpvagn är också en typ av RV, husbilar är inte detsamma som trailers, eftersom trailer-stil campare bifoga ett annat fordon och ingår inte i en van.

De flesta husbilar eller husbilar med vardagsrum stolar bakom förarens och passagerarnas platser. Dessa är ofta utrustade med bilbälten skall användas när fordonet är i rörelse. Eftersom stolarna är oftast vadderad och stoppade gärna möbler i många hus, reser på detta sätt kan vara mycket bekvämt-särskilt om det finns en stor sidorutan på husbil på sig att titta ut. Vissa husbilar eller husbilar har också ett hörn typ av Mässdelen med två vadderad bänkar och ett matbord-i vissa RVs detta kan förvandla sig till en sovalkov genom att sänka bordet på bänkarna. Större husbilar kan ha ett matbord med separat matsal stolar förankras i golvet. Den största fördelen med större husbil eller husbilar är att de erbjuder mycket mer utrymme än mindre. En liten husbil sover oftast bara en eller två personer, medan större husbilar brukar sova minst fyra personer. Men mindre husbilar erbjuda bättre gas körsträcka och är lättare att köra och backa upp än stora husbilar. Det fantastiska med husbilar i alla storlekar är att de erbjuder mycket mer skydd och komfort än ett tält när camping. Vissa människor ens bor i större husbil eller husbilar året runt.

Även om en större husbil har de flesta bekvämligheter i ett hus, allt är kompakt och utformad för transport mode. Till exempel måste förvaringsskåp ha extra säkra lås så att frågor som inte faller ur dem under transporten. Camper kylskåp också ha säkrare lås på dem än vanliga kylskåp för att undvika att innehållet i kylen dumpas på golvet under en skarp sväng. Badrum och kök är funktionell i husbilar, men är mycket mindre än de i husen. Nyare husbilar kan ha diskmaskiner och kläder tvättmöjligheter.

Husbilar och husvagnar har tankar som håller vatten och avfall. Vanligtvis, toaletter rinna ut i den svarta "och vatten, eller tank, medan vattnet från duschen och diskhon rinna ned i en separat grå vattentank. Detta kan dock variera, som en diskho eller badkar kan också rinna in i den svarta vattentanken. Den gråa och svarta tankar vatten rinna sedan till marken genom system som inrättats för detta på campingplatser.

De flesta ugnar och varmt vattentankar i husbil fritidsfordon är värms upp med propan. Gasol är ett bränsle som är befriad från trycksatt behållare eller tankar. Vissa husbilar eller husbilar har stilla tankar, medan andra har tankar som kan tas bort för fyllningar och byts sedan ut. Den propan används för uppvärmning av husbil samt för matlagning och uppvärmning av varmvatten för att duscha. Med rinnande vatten och uppvärmda förhållanden samt el kan göra som bor i en husbil eller husbil väldigt bekvämt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.