Vad är Ponderosa Ranch?

Fråga nästan vem som helst vad Ponderosa Ranch är, och svaret blir: "Det är där Cartwrights bodde på Bonanza . " Den Ponderosa Ranch var en symbol för välstånd uppnås genom hårt arbete och ärlig levande. Det är en amerikansk ikon, även om den aldrig existerat, annat än som en nöjespark. Den Ponderosa Ranch i tv-serien Bonanza en förment 600. 000 tunnland (2. 400 kvadrat-kilometer) spred högt i Sierra Nevada bergen, och nära Lake Tahoe. Från hästryggen, skulle det vara en två timmar lång resa till Virginia City, Nevada. Cartwright family: Patriarken Ben och sönerna Adam, Hoss och Little Joe, bodde i ett vidsträckt hemma på ranchen och uppvuxen boskap där. Den förtexterna av showen sköts på Lake Tahoe's North Shore, nära Incline Village, Nevada. Vissa utanför skott filmades i och omkring området också, men de flesta blev skjutna i landsbygden i södra Kalifornien. Den Ponderosa Ranch blev verklighet 1967 när Lake Tahoe invånare Bill och Debbie Anderson, med idén till en Ponderosa folk kan besöka, öppnade en liten temapark på sin fastighet nära Incline Village. Parkens ingår repliker av Ranch House, exteriör lador och pennor och senare en kopia av Virginia City som används i serien. Några scener filmades i nöjesparken, men det var för dyrt att få Filmteamet till parken varje vecka, så 99 procent av upptagningen gjordes fortfarande i södra Kalifornien.

Besökare till Ponderosa Ranch kunde se inuti Ranch House, med vax siffror Ben och kocken, Hop Sing, på jobbet. De kunde ta vagn åkning och gå in i Virginia City delen av parken, där de kunde vaska guld, Tour ett spökhus och även äta en "Hoss hamburgare. "En rörande del av turen var på kyrkogården intill Ranch House, som ingår markörer för vart och ett av Ben Cartwright tre fruar, och även för alla rösterna medlem som gått bort genom åren.

Tiderna förändras dock och Ponderosa Ranch temaparken såldes och avslutades 2004. De fasta situationer var fortfarande på grund av så sent som i början av 2008, så de som körde förbi entrén kunde se var parken brukade vara. Det Ponderosa Ranch kan ha varit en fiktiv plats, men de som växte upp tittar Bonanza , och som fortfarande titta på den i repriser, anser att det är en äkta bit av Americana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.