Vad är Polihua Beach?

Om du är intresserad av att besöka en lugn, vacker strand på din nästa resa till Hawaii, då du kanske fundera på en resa till Polihua Beach. Polihua Beach ligger på den hawaiianska ön Lanai. Eftersom stranden är omgiven av klippor och kan vara svårt för vissa att nå till fots, är det en perfekt plats respit för äventyraren söker lugn och ro i tropikerna. På grund av att Polihua Beach är allmänt känd och untraveled, anses vara en "hemlig strand. "

Native Hawaiian och turister kan resa till Polihua Beach via cykeltur eller fyrhjulsdrivna fordon. Dock måste den sista sträckan av vägen till stranden ska vandras. Det finns en del tropisk växtlighet, såsom Kiawe växter, med ganska vassa taggar, så se till att skydda huden innan man ger sig på denna vandring. För äventyrare som reser till Polihua Beach, underbar utsikt väntar. Det är viktigt att notera att det starka strömmar i vattnet längs stranden gör det till ett säkert ställe att simma. Det är dock en härlig plats sola och enkelt koppla av i den varma Hawaii solen. En av de mest anmärkningsvärda sakerna Polihua Beach är sanden. Även Hawaii är känt för många av sina härliga svarta sandstränder ligger denna en ut från mängden. Stranden är täckt med sand färgen på snö. Den slående skönhet denna strand har lockat många fotografer, från amatörer med engångskameror till yrkesverksamma som måste vandra i med stativ.

Men det är vad som finns i den vackra vita sanden som lockar några besökare till Polihua Beach. Stranden är i själva verket en naturlig boplats för havssköldpaddor. Många människor är omedvetna om att havssköldpaddor föds inte i havet. Istället mor-till-vara havssköldpaddor begrava sina ägg i sanden. När ungar fram ur sina skal, flyttar de så snabbt som möjligt komma i vattnet. I själva verket finns det ett antal rovfåglar som har en smak för sköldpaddor baby havet. Migrationen av sköldpaddor baby havet från den sandiga boet till havet är en otrolig plats. Om du planerar din resa till Polihua Strand vid rätt tidpunkt, kan du även kunna glimt denna fantastiska händelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.