Vad är Polihale Beach?

Polihale Beach är en strand på Hawaii som vissa människor kallar en "hemlig strand. " En hemlig strand är en strand som är i allmänhet ganska lugn, är den upptrampade stigen, och kan kräva viss vandring genom snåren eller ens vandring att nå.

Polihale Beach ligger på den hawaiianska ön Kauai. Det är just ligger på Na Pali av ön. I själva verket är en av de mest fantastiska saker om Polihale Beach att det är början av Na Pali Coast. Stranden är känd för sin underbara vyer och rullande sanddyner.

Polihale Beach, liksom många av Hawaiis hemliga stränder är inte så tillgänglig som de flesta stränder. Polihale Beach har en unik funktion av att vara tillgänglig genom en grusväg. Om du aldrig har kört på en strand innan, men var försiktig. Hawaiian lokalbefolkningen känner till kör på sand. Detta kan vara en svår uppgift för personer som tidigare har drivit uteslutande på asfalterade eller förpackat vägar. Eftersom Polihale Beach är en bit bort från civilisationen, har du en lång promenad framför dig om dina däck sjunka ner i sanden.

Många surfare vallfärda till Polihale Beach eftersom det är känt att vara hemma till underbara vågor. Ett råd: Surfers, minns att det är viktigt att kontrollera med stranden tjänstemän före surfing. Se till att lyssna på alla varningar om vatten. Om du råkar veta att vattnet är osäkra för att surfa, se till att flytta till en säkrare strand. Trots enorma vågor är en spännande möjlighet, ska du känna dig trygg så att du kan surfa i de kommande åren.

Polihale stranden kan vara en mycket avkopplande och romantisk plats. Därför att, till skillnad från många andra stränder på Hawaii, är det inte prickad med dussintals andra människor, är det en mycket lugn och ro. Den fredliga vita sandstranden Polihale Beach kan erbjuda respit för resenären som vill komma bort från folkmassorna. Även om du inte hittar någon annan person på stranden, finns femton miles från sand längs vilken du kan staka ut din egen personliga del av himlen för dagen. Även om städer i Hawaii kan vara livliga, roliga och fulla av aktiviteter finns det också underbart litet hörn av rymden som Polihale Beach som erbjuder lugn och respit från det liv och rörelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.