Vad är Pay-Per-View?

Pay-per-view är ett system som de flesta underhållning buffs känner. Pay-per-view, ungefär som det låter, är ett system som gör det möjligt för kabel-och satellit-TV-abonnenter att köpa program för en engångs-view. Funnits i en eller annan form sedan slutet av 1950-talet, pay-per-view började stiga i popularitet i slutet av 1980-talet och har expanderat till flera transportörer och olika program.

Huvuddelen av pay-per-view inköp sportevenemang, och även om nästan varje idrott ger minst en pay-per-view-evenemang varje år, professionell boxning och brottning står för huvuddelen av sportevenemang lön -per-view inköp. Sportbarer är en stor kundbas på pay-per-view sportevenemang, beskyddare ger möjlighet att följa evenemanget för en kuvertavgift, eller ibland gratis, i hopp om att återfå sina investeringar genom mat och dryck inköp. Andra pay-per-view-programmering finns vid sidan av sportevenemang och typiskt, konserter och andra direktsända evenemang tillsammans med vuxen filmer omfatta resterande pay-per-view-marknaden. Playboy är den största leverantören av vuxenfilmer till pay-per-view transportörer och står för uppskattningsvis 900 tusen beställningar per månad.

Hollywood biljettintäkterna filmer de gjorde för en liten del av pay-per-view-programmering på en gång, men eftersom utveckling av film-on-demand, större film inte längre lyckas pay-per-visa program. Även liknande pay-per-view i att en engångsavgift tas ut för visning, film-on-demand innebär att abonnenten att köpa film och schemalägga visning vid en tidpunkt nära avstånd till abonnenten. Pay-per-view evenemang och programmering framträda under en förutbestämd tid, ofta på grund av en händelse är live.

Prissättningen för pay-per-view programmering varierar beroende på evenemanget. Vissa sportevenemang och konserter i rad från $ 14,95 (USD) uppåt på $ 50,00 (USD), medan vuxenfilmer normalt kostar ca $ 5,00 (SEK). Pay-per-view är tillgänglig för de flesta satellit-TV och digital kabel-kunder i USA, och det finns flera globala transportörer också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.