Vad är Mystery Castle?

Mystery Castle är en milstolpe i Phoenix, Arizona, och ett måste för turister intresserade av eklektisk arkitektur. Det är en 8. 000 kvadratmeter hem, allt byggt från bärgades material, av excentriska Boyce Luther Gulley. När Gulley fick en diagnos av tuberkulos i början 20th century, lämnade han sin hustru och dotter och tog sig till Phoenix, där han småningom pusslas ihop Mystery Castle. p

Idag Mystery Castle är fortfarande bebos av Mary Lou Gulley, Boyce dotter, som minns hur hennes far en gång lovade att bygga henne ett slott. Till skillnad från andra luftslott, blev detta en en sann slott, men Mary Lou och hennes far var ödesbestämd att inte njuta av det tillsammans. Mary Lou och Boyce hustru inte kände till slottet förrän efter Boyce död. Även ledsen, de älskade hans slott med dess 18 rum, och beslutade att vistas där.

Denna märkliga historia om kärlek, övergivenhet och uppfyllandet av löften erinrade Mystery Castle, som visar många olika bisarra arkitektoniska detaljer. Det vara en Phoenix Point of Pride och är öppen för besökare från oktober till mitten av juni. Det är stängd under den varma sommaren eftersom varmt väder kan göra hemma bränns. Besökare som älskar Mystery Castle rekommendera ringer för att kontrollera tillgängligheten av turer, priser och öppet hus.

Mary Lou leder några av turerna, medan guider leda andra. Sedan hon flyttade dit som tonåring, är Mary Lou väl bekant med alla konster och knep i denna intressanta byggnad. Varje rum har olika funktioner och överraskningar. Till exempel vann Frank Lloyd Wright vissa möbler poster för några av rummen. Alla rum har en tendens att blända med sin ovanliga hantverk. Du hittar kuriosa av olika slag, hemgjord tegel, och vad skulle ha betraktats som "skräp" eller skrot som används i de flesta kreativa sätt.

The Mystery Castle isn inte riktigt mycket av ett slott i traditionell mening-dess utanför arkitektur inte föreslå "slottet" för de flesta entusiaster. Utsidan syn kan vid första besökarna, även om det står med ett torn. På insidan finns så mycket utrymme för fantasin, och kanske det enda mysteriet om det är därför Gulley övergivna hustru och barn och har inte kontakt med dem under de sista åren av sitt liv. I stället ägnade han sig mest åt att bygga denna borg hade han en gång föreställde med sin unga dotter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.