Vad är Mustard Museum?

Trött på de traditionella museer som finns i varje stad? Vill du se något helt annat? Staden Mount Horeb i Wisconsin hus på Mount Horeb Mustard Museum, som har världens största samling av senap. Även om det kan tyckas märkligt att ägna ett helt museum med senap, tidigare biträdande justitieminister Barry Levenson har skapat en rolig upplevelse utöver det något enkelt och vardagligt.

Vid senaste räkningen, featured den Mustard museum över 4. 300 sorters senap från 60 olika länder runt om i världen. Flaskor, burkar och krukor, både nya och vintage, ingår också i de permanenta samlingarna, är andra punkter som belyser utvecklingen av senap sedan uppfinning över 100 år sedan. Alla typer av senap annonser och minnessaker senap är också sprida sig runt museet.

Om du behöver mer, sluta med en av de viktigaste museisalarna att se filmen Mustard: Spice of Nations, eller prenumerera på Proper Mustard, sina månatliga nyhetsbrev featuring senap -relaterade händelser och nyheter. The Mustard museum anordnar även den årliga nationella Senap Day den första lördagen i augusti. Evenemanget, som består av en parad, plus gratis mat, dryck och spel, är en stor fest i den lilla staden Mount Horeb.

Efter en gratis provsmakning kan besökarna till Mustard Museum ta hem en del av samlingen, eftersom museet Butiken erbjuder ett fantastiskt urval av senap och senap-baserade produkter som sträcker sig från oljor till dippsåser till senap växtbaserade bad. För de små erbjuder Mustard museet också kapten Senap leksaker.

Om du inte kan göra det till Mustard Museum anser att besöka deras hemmet. Inte bara kommer du få en skatt av information där, men du kommer också att kunna köpa några av deras produkter, till exempel "Wild Wisconsin Gift Box," där, för $ 34,95 US dollar, du får en chans att smaka olika typer av senap, inklusive den populära Key Lime Senap, plus några andra Wisconsin produkter, såsom Wisconsin Wilderness Cranberry Chutney.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.