Vad är Movie Trailers?

Filmtrailers är PR-verktyg som används för att få publiken glada över en kommande film. De är klassiskt visas i biografer innan funktionen presentationen börjar, och de är också stor spridning på internet, att vara bland de fem former av videoinnehåll åtnjuter Video-användare. Filmer med en stor reklambudget kan också visa filmtrailers på tv, och studior klassiskt lägga släpvagnar för sina egna filmer till video releases. I vissa fall har filmtrailrar varit så väl utformad och vackert utfört de har vunnit flera priser, en anmärkningsvärd bedrift för en annons som varar mindre än fem minuter i de flesta fall.

Trailers är nästan lika gammal som vita duken själv. Ursprungligen följde de eller "släpade" spelfilmen, men filmstudior insåg att publiken hade en tendens att lämna efter filmen var slut, missa släpvagnar. Som en följd av detta flyttade annonserna så att de direkt föregick filmen, vilket en del personer att hänvisa till dem som "förhandsvisningar. " Typiskt, fyra till sex förhandsvisningar visas innan en långfilm.

I ett klassiskt filmtrailer, den första tittarna ser är ett betyg kort, anger betyget för filmen i reklamen, och i vissa fall, behörigheten för släpvagnen. Om filmen ännu inte har betygsatt, kommer detta att anges. Sedan börjar släpet, som visar utdrag ur filmen som konstnärligt klippa tillsammans för att ge publiken en känsla för vad som ska hända i filmen, och att få människor flammat upp om att se filmen.

Mest filmtrailrar innehålla en voice over. En av de mest kända berättare för filmtrailrar var Don LaFontaine, som uttryckte tusentals släpvagnar för Hollywoodfilmer med en röst så distinkt att det var omedelbart igenkännlig. LaFontaine också glatt deltog i parodier på traditionella filmtrailers, ofta med hans namnteckning line "I en värld. . . "Rösten över vanligen innehåller information om när filmen kommer att släppas tillsammans med en kort sammanfattning av filmen.

Vissa ateljéer utbyggnad släpvagnar långsamt bygga förväntan för storfilmer. En studio kan börja med teaser trailers, mycket kort filmtrailrar som bara ger en försmak av filmen, ofta med ett kryptiskt meddelande. Exempelvis kan en ikonisk bild från filmen visas, följt av en kort titel som bara säger "It's Coming" eller "Coming Soon. "Med tiden kommer studion släppa längre släpvagnar, dra nytta av avslutade film att konkretisera sina förhandsvisningar med scener som kommer att tilltala tittarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.