Vad är Klaffväskor?

Smarta resenärer vet att för att skydda deras kvalitet kläder under en resa, måste de packa en väska plagg. Ett plagg väska är ett stycke bagage som kommer att bidra till att minska rynkor, gör din garderob att komma i form för den stora sociala evenemang eller viktiga affärsmöten. Klaffväskor är idealiska att packa affärer kostymer, klänningar, eller festlig.

Klaffväskor brukade vara enkel plast eller nylon täcker som skulle passa över kläder, med en krok i topp för upphängning. Dessa påsar var långa och besvärliga att bära och förvara, särskilt för flygresor. Nyare Klaffväskor är lättare att hantera eftersom de är avsedda att bi eller tri-veck . Är mer kompakt, många Klaffväskor nu räknas som bära Tillägg från flygbolagen, och en tri-faldig bag glider lätt under din plats. Det finns också större Caddy-stil Klaffväskor som kan dras med på rullar, men dessa måste kontrolleras med resväskor och annan packning.

Klaffväskor är till stor nytta för resande, men försöker att packa alla dina kläder till bara en väska rekommenderas inte. Medan de flesta plagg påsar expandera för att rymma många kläder, över-packing ett plagg påse sätter onödig påfrestning på sömmarna och kan skada säcken. Dina kläder kan också komma med fler rynkor än man hade hoppats på. Om packad på rätt sätt kommer ditt plagg väskor skyddar dina kläder från smuts och damm, och du kommer att ha mindre strykning eller ånga vid ankomsten. Dagens Klaffväskor finns i en mängd olika material, av högsta kvalitet läder till enkla bomull, eller tåliga och lätta nylon. De finns också tillgängliga i ett urval av färger och stilar, och kan köpas enskilt eller som en del av en matchande uppsättning bagage.

Priserna på Klaffväskor varierar kraftigt, tillsammans med kvalitet. Designer Klaffväskor, exempelvis personer med Diane Von Furstenberg, Ralph Lauren, och Oleg Cassini, huvudet upp high-end marknaden, medan gamla-guard bagage märken såsom Samsonite och amerikanska Tourister erbjuda ett stort urval av mid-påsar olika plagg. Ännu billigare är den lägsta prisklassen hus märken som erbjuds av lågprisbutiker.

När du handlar för ett nytt plagg väska, välja en i slitstarkt material med praktiska sidofickor och en sluss. Du kan köpa plagget påsar på lågprismarknader, stora återförsäljare, special läder och affärer bagage, och via Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.