Vad är Freighter Travel?

Freighter resa är ett alternativ till de mer traditionella metoderna att resa. Du är i huvudsak betalar en last fraktfartyg för att transportera dig i stället för att reser med kommersiella flygbolag och kryssningsfartyg. Anledningen är många som väljer den här metoden kommer vanligtvis ned till kostnaden. Det är oftast billigare att använda fraktfartyget resa än de flesta kommersiella metoder. Det är inte bara vara ett fall av ringa din lokala resebyrå och boka resa på ett lastfartyg. Flesta fraktfartyget resmöjligheter är av introduktion eller inbjudan. Det finns egentligen inget behov av ett fraktfartyg att transportera extra passagerare vid sidan av sin verksamhet last. Det finns dock några speciella agenter som ägnar sig fraktfartyget resor och det finns några webbplatser som har uppgifter om dessa.

Alternativet skulle vara att bli en del av fraktfartyget besättningen. Återigen finns det några företagsamma agenter och resesidor på Internet som behandlar detta. Kom ihåg att fraktfartyget resa kommer att begränsa dig till länder som importerar och exporterar varor. Det finns finnas något out-of-the-way länder som fraktfartyg inte kommer att gå till. Freighter travel inte innehåller de vanliga lyx på ett kryssningsfartyg. Simbassänger och restauranger är vanligtvis inte, även om det borde finnas en matsal. En passagerare skulle behöva ansvara för sin egen verksamhet, till skillnad från ett kryssningsfartyg. Besättningen på fartyget är vanligtvis nöjda med extra företaget ombord längre sträckor. Det går vanligen ett TV-området och de flesta lagerför ett stort antal videoband.

Tolv personer är det maximala som kan göras på ett fraktfartyg är tolv. Anledningen till detta nummer är att reglerna uppger att mer än 12 personer ombord, måste det finnas en läkare ombord. Det finns några lastfartyg som är utformade för att transportera passagerare och dessa brukar ha en läkare ombord. Den typ av passagerare hittades med fraktfartyget resa varierar. Någon form av resa som verkar ovanlig kommer att locka en mängd olika människor. På grund av den långa distanser aspekt av vissa fraktfartyget resor, lockar till sig många konstnärer och författare. De tycks älska ensamheten och använda detta sätt att resa för att arbeta utan avbrott. Med några av de stora lastfartyg det kan kännas som om du har hela fartyget till dig själv.

Kostnaderna för fraktfartyget resa tur beror oftast på antalet resdagar. Du kan betala per dag eller det kan vara ett fast pris för hela resan. Bokning runt 3 till 12 månader i förväg är att rekommendera. Du kommer givetvis bör på lämpligt pass, visum och vaccinationer gran ett specifikt land du reser till.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.