Hur planerar jag en campingtur?

en campingtur kan vara en härlig utflykt för att se det stora utomhus, samt ett underbart sätt för familjer och vänner att umgås i en avslappnad miljö till en relativt låg kostnad. Campingplatser finns i överflöd i hela världen, men de är särskilt populära i välkända turist-och semester. Oavsett camping i närheten av en ganska stor stad, i ett avskilt skog i bergen, eller i närheten av en vindpinad strand, en lyckad campingtur är alltid beroende av de inblandade planering. Det första övervägandet i planeringen någon campingtur är vädret. Medan vissa hjärtlig själar välja vintercamping flesta läger under sommarmånaderna när barnen är i skolan och luften är varm och inbjudande. En fjäder campingtur, men vacker, kan vara obekväma på grund av vårens regn, lera och allergier. En höst campingtur är trevligt, eftersom de flesta insekter är vanligtvis gått då, men temperaturen kan vara kylig. När du planerar en campingtur, alltid kolla väderprognoser några dagar innan du reser. Även den vackraste campingplats kan vara olycklig i dåligt väder.

Alla campingtur kräver en checklista med punkter att ta med. Dessa poster omfattar kläder, husrum, sovande redskap, mat, säkerhet och första hjälpen-utrustning, samt en plan för räddningsinsatser.

Kläder för en campingtur stor utsträckning beror på vädret, men även på sommaren det är klokt att få kläder för både varma och kalla temperaturer, liksom regn redskap. Välj kläder efter din camping resa som görs med fukttransporterande material som veke fukt bort från huden. Dessa material kan enkelt hålla dig sval och torr vid behov. Undvik jeans och bomull av något slag. Ta några mer kläder än du behöver och massor av extra strumpor.

inkapsling kan innehålla allt från en RV till ett tält till ett provisoriskt skydd för filialer och en tarp, beroende på din idé om grovbearbetningen det. Vad du än väljer, se till att du vet hur man använder det på rätt sätt och se att det håller regnet utanför ditt sovande område. Sleeping redskap är inte komplicerat, men sovsäck du väljer ska passa säsongen. Sovsäckar allt från lätta väskor för varmt väder för att tjocka påsar för minusgrader. Ta den påse som passar vädret beräknade på din camping resa, och om det finns någon oro om att hålla sig torr, överväga att köpa en vattentät skal.

Bring vad mat är glädjande att du: hamburgare och hot hundar för grillning, smörgås material, eller helt enkelt granola. Se bara till att du också ta nödvändiga sanering och material lagring också. Om du blir camping i närheten av din bil eller i ett R. V. av något slag, kommer förvaring av livsmedel inte vara något problem, men om du ska bo i tält och hålla maten utanför, sätta redskap för att säkra mat på natten. Vilda djur är mycket skickliga på att få in i kylar och lådor, för att inte tala tält, på jakt efter mat. För att undvika ett nattligt möte med en underlig tvättbjörn eller knarrig björn, sätta mat i en container som kommer att maskera doft så mycket som möjligt och sedan fast den med linor högt upp i ett träd. Kontrollera att den är hög, men hängande, så träd-invånarna inte har enkel tillgång.

Säkerhet är viktigt på alla campingtur. Ta med en första hjälpen-kit och gå över alla säkerhetsrutiner med alla i ditt sällskap. I dessa tider av högteknologisk kommunikation, skulle det skadar inte att få en mobiltelefon i händelse av en nödsituation. Keep it avstängd om du föredrar det, men det kommer att finnas där vid behov. Vid minst ha en nödsituation back-up plan. Lämna information hemma eller med vänner om vart du ska och när du ska förvänta dig tillbaka och se till att alla i partiet vet vad de ska göra och vart man vänder om det finns en skada eller om någon försvinner.

Med korrekt planläggning, kommer din campingtur bli en stor framgång komplett med underbara minnen många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.