Hur kan jag få en Talent Agent?

En väsentlig för de flesta aktörer är att få en bra talang agent. Detta kan innebära hårt arbete eftersom de flesta seriösa agenter, vilket leder till alltför många människor som ville få dem att fungera som deras företrädare. Vissa åtgärder kan få ett ombud mer sannolikt, och dessa måste följas, eftersom sannolikheten för dig som upptäcks under arbetet på din lokala Starbucks är ganska smal.

Även om du inte arbetar för närvarande som en skådespelare måste du vara omkring människor som är. Detta innebär fortsatt ditt skådespeleri utbildning genom att ta dramaklasser eller anlita någon som agerar coach. Såvida du inte är lycklig nog att födas in i en tillförordnad familj, din bästa chans att få en talang agent är via remiss från kolleger eller aktörer som agerar lärare. Därför, håll dig redo för en remiss till en talang agent genom nätverk och genom fortsatt klasser. Du också behöver en för att två utmärkta nickar. Först ska du bestämma var du vill arbeta, eftersom stilarna i headshots varierar. Om du planerar att arbeta ute i Los Angeles, vill du ha en LA fotograf att göra din headshot. Om du är en hängiven New Yorker, har headshots gjort där. Få en fotograf är mycket lättare än att få en agent. Leta i böcker eller tidningar för att se fotografens bästa arbete, och få remisser från kolleger aktörer. Planerar att tillbringa allt från 300-1000 amerikanska dollar (USD) på två 8 "X 10" (20,32 x 25,4 cm) nickar. Du kommer förmodligen behöva två gjort nickningar ett kommersiellt, som i allmänhet är mer "smiley" och en mer inriktad mot den typ av arbete du vill göra utanför reklamfilmer. Headshots ska representera den typ av tecken som du vill spela. Ett bra sätt att avgöra hur den andra headshot ska konstrueras är att be dina vänner, kollegor och agerar coach vilken typ av roller de se dig i. Men också ta dina egna känslor i egenskap beaktas innan Scouting for en talang agent. När gäller att arbeta med en talang agent, måste du också skriva ett CV att bifoga till din headshot. Även om du inte har haft en hel del erfarenhet, kan du imponera på dina agent med ett bra följebrev. Sök efter exempel på aktörer "fortsätter online forskning hur man skriver en effektiv agerar återupptas.

Hänvisningar till en talang agent får du i dörren, men du bör också forskning bakgrund av talang agent. En ansedd talent agent bör godkännas av Screen Actors Guild (SAG)-denna information kan hittas på deras hemsida. Om talang agenten underlåter att utföra arbetet på ett kompetent, kan du rapportera klagomål till SAG. Om du får en intervju, förbered 2 monologer: en serie, och en tragisk. Du kommer förmodligen bara att leverera en, och det bör vara kort men effektivt. Också utarbeta en förteckning över frågor talangen agent. Om talent agent kommer att företräda dig kan han eller hon kommer förmodligen erbjuda dina representation omedelbart efter en intervju. Men innan du skriver på den streckade linjen, göra vissa av några saker: 1) Tack talang agent för erbjudandet och förklara att du har några fler möten, oavsett om detta är sant.
2) Låt dem få veta att du kommer att få tillbaka dem med en viss tid.
3) Ta ett avtal hem och läsa den ordentligt.
4) Underteckna inte ett avtal som ger en agent mer än 10% av din inkomst från båda jobben.
Om du inte planerar att lämna in en ansökan utan referenser till en talang agent, välj din tid noggrant. Den bästa tiden att propagera för en agent i början av sommaren. Den absolut värsta tiden är från januari till februari, eftersom gjutning för alla nya tv-serier börjar sedan. En talang agent i allmänhet inte intresserade av att rekrytera nya aktörer under denna tid.

Och tänk inte bara talang agent, tycker också att båda möjligheter. Varje dag i de flesta större städer, gjutning kräver gå upp för olika shower. Du kan får ett jobb utan en agent, men detta är svårare. Ytterligare, få ett arbete innebär ofta att du får en agent eftersom du har visat dig marknadsmässiga. Välj någon möjlighet att arbeta, även i en liten plats-det är inte omöjligt att bli upptäckt på en lokal teater. Varje gång du arbetar, du ökar din synlighet och gör fler kontakter, vilket bara kan gynna dig i show biz.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.