Hur hittar jag Hotellgradering?

Det finns gott om platser att hitta hotell betyg, och nu har de flesta människor gör sitt söka efter dem på Internet. Det brukade vara vanligare att slå upp hur hotellen poängsattes speciella reseguider offentliggöras av bolag som Mobil, Michelin, eller AAA (American Automobile Association). När folk kommer att resa, kanske de huvudet ner till sin lokala AAA kontor, och om de var medlemmar, kan de plocka upp böcker på områden som de kommer att resa och ta reda på vilka hotell och motell var favoriserade de flesta av AAA. Salarna var, och fortfarande är, rangordnade efter antal diamanter, och högre diamant egenskaper anses vara av högre kvalitet.

Andra rating organisationer får använda stjärnor, Smiley Faces eller talen Hotellbedömning, och oftast det högsta antalet dessa utgör ett hotell eller motell som har fler bekvämligheter och är bättre i kvalitet. Det kan bli förvirrande när folk börjar jämföra samma hotell under flera klassningstjänster. De kommer inte alltid inom samma med varje betyg organisation.

Några av de största online Hotellbedömning bolag inkluderar följande, Expedia, Hotwire, Travelocity, Priceline, Orbitz, Hotell. com, Sidestep, TravelPost och TravelWeb. Det finns andra företag att söka också. De flesta av dessa företag gör sina vinster genom att boka hotell, så betyg måste tas med en nypa salt. Å andra sidan, om företagen boken kunder till otillfredsställande hotell, kunderna är osannolikt att använda sin tjänst igen. Det finns därmed vissa incitament att ge korrekt Hotellbedömning. En del av dessa företag även erbjuda tillfredsställande garantier, som kan vara till hjälp för konsumenter som söker efter bedömningar av en viss typ eller för vissa bekvämligheter. Om hotellet finns trådlös Internet-tjänst, till exempel, och verkligen inte har det, kommer vissa Hotellbedömning företag bok kunder någon annanstans, eller ge dem pengarna tillbaka. Det är fortfarande av intresse för dessa företag att se till att kunderna är nöjda med de hotell som de använder. de som söker efter hotell ska inte bara bedöma Hotellbedömning med stora bokning och hotellbolag rabatt. Ett annat sätt att bedöma hotellet kvalitet genom utvärdering kund kritikerna av olika semester platser genom bolag som TripAdvisor. På denna webbplats och andra liknande händelser, människor som har faktiskt bott på hotell eller motell över dem till förmån för andra kunder.

Dessa oberoende granskning webbplatser kan ge mer av en bild av vad som vistas på en bestämd plats är verkligen gillar, och kan bidra till att förhindra människor från att vistas i olika hotell eller motell som inte är av god kvalitet. Återigen kan dessa bedömningar vara partiska, och en enda dålig rating innebär inte nödvändigtvis ett hotell är dålig, men massor av manskap som tyder på avsaknad av bekvämligheter, liten uppmärksamhet åt städning eller andra fel kan mycket väl vara ett gott tecken på att kunderna ska se ut någon annanstans för ett hotell med mer positiv kritik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.