Vilka är de två öarna i Paris?

staden Paris, Frankrike, skärs av floden Seine. Seine är en stor turistattraktion och en central del av staden, som bröts ursprungligen upp på många öar. Århundraden av byggande och fyll anslöt öarna till fastlandet, som undantag för två, Ile St Louis och Ile de la Citie. Båda öarna är populära hållplatser på sightseeing i Paris och är väl värda ett besök. Plan för att spendera några timmar på vardera av de två öarna, eftersom det finns ett stort område att utforska.

Ile St Louis är en traditionell tillflykt i den parisiska överklassen. Många konstnärer och andra Bohemians hittade vägen till ön också, däribland kända gestalter som Hemingway, och ön är täckt av exempel på 17th century arkitektur. Många affärer och butiker, inklusive flaggskeppsbutik i Berthillion, den mest berömda glassen beslutsfattare i Paris, kan hittas på Ile St Louis. Besökare ofta anmärkning på fredlig och vacker miljö, vilket bara är ett stenkast från kaotiska och ofta snabbt tempo Paris.

Ile de le Citie kallas ofta hjärtat av Paris. I själva verket utgör en liten brons markör på ön den exakta centrum av staden. Denna ö beboddes av flera folk historiskt som Paris var fast och byggas upp, och många av de berömda inslagen i Paris finns på den, inklusive Notre Dame de Paris, Sainte Chapelle och Palais de Justice. Ön har länge varit på det administrativa och religiösa centrum av Paris, och vandrade det är ett utmärkt sätt att tillbringa en eftermiddag.

Båda öarna i Paris kan nås till fots och kollektivtrafik. Ile St Louis har charmiga logi som ger besökarna på en plats nära avstånd till Paris många sevärdheter och logi finns också i det omgivande området. Promenader och busing är starkt rekommenderas i Paris, som har en riklig population av bilar, speciellt i centrum av staden. Båda öarna i Paris har mycket att erbjuda besökare, särskilt de som är villiga att ägna lite tid att uppleva dem.

Förutom att utforska öarna på egen hand, några turister föredrar att koppla upp med guidade turer, så att de inte missar viktiga landmärken och intressanta fakta. Många av dessa turer sker till fots i lugn takt, det möjligt för deltagarna att dricka i miljön. Information om turer till öarna kan förvärvas från din concierge, som kanske också kunna erbjuda ytterligare råd om platser att äta och besöka under din vistelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.