Vilka är de olika typerna av Sommarlov?

Det finns två huvudsakliga beteckningar för sommarens läger, men det finns många olika typer. Den första beteckningen är dagen läger, där deltagare deltar i ett program under dagen, men återvänder hem på eftermiddagen eller kvällen. Den annan beteckning är "sleep away" eller över natten läger. Antingen typ av läger kan pågå från en dag upp till en vecka eller mer.

olika enheter erbjuder sommarläger, från skolor och kyrkor till sport. Finns cheerleading läger, läger dans, sommarläger för scouterna och flickscouter, och även specialiserade läger, även för personer med funktionshinder eller särskilda behov. Sommarläger kan vara strikt för pojkar eller flickor, eller de kan vara co-ed men strikt för barn. Det är sommar läger för vuxna också, såsom scenkonst läger, men vuxna och barn som vanligtvis inte ingår i samma läger inställningen.

Bortsett från sport och scoutläger, finns också spa-läger, motion och träningsläger, vikt läger förlust och läger boot, liksom lägerskolor för de flesta hobbies. Dessa omfattar allt från konst och musik till vetenskap. Du bör ha några problem att välja ett läger som matchar ditt barns behov, intressen och personlighet. Den verksamhet som finns på olika sommarläger omfattar allt från att lära sig skateboard eller rida en häst, att förbereda för högre utbildning och utföra samhällstjänst. Ditt barn kan uppleva allt från dykning, fiske och bågskytte, att lära sig om datorer eller lära sig nya former av tillbedjan. Från dirt bike racing att snorkla, och från tennis till dans, finns det något för alla smaker.

Välja sommarläger beror ganska lite om de barn som planerar att delta. Till exempel ett barn som aldrig varit borta från hemmet kan vara ovilliga att delta i ett läger som varar mer än en vecka. Ta reda på om lägret du funderar erbjuder en "prövning" stanna, gör det möjligt för barnet att besöka för en dag eller två innan ett slutgiltigt beslut. Eftersom de flesta läger avgifter återbetalas inte, vill du inte betala för en två veckors vistelse om barnet är redo att återvända hem under två dagar.

sommarläger kan vara en form av semester, ett lärande, eller lite av båda. Några av de största fördelarna sommarläger erbjuder är möjligheten för barn att få nya vänner, lära sig nya färdigheter eller helt enkelt förbättra det nuvarande, och är fortfarande upptagna och aktiva under sommarmånaderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.