Vilka är de olika typerna av Sleeping Bags?

Sovsäckar finns i tre grundläggande former: rektangulär, den "Mummy" eller kokong stil, och koniska. Den rektangulära formen är självförklarande och erbjuder en rymlig design. Den levereras i en enkel eller dubbel och dubbel är stort nog för två genomsnittliga storleken folk att sova i. Det kokong är en form passande stil som är mindre och lätta, men fortfarande erbjuder samma temperatur rating som jämförbara rektangulära sovsäckar. Avsmalnande stil är bredare i skulderpartiet och smalnar av nertill.

Medan rektangulärt formade sovsäckar är förmodligen den mest populära och mest lättillgängliga stil, erfaren campare och söker äventyr ynnest avsmalnande och kokong mönster. Dessa stilar är lättare att packa och bära. De är ganska jämnt och att de fungerar bra i intensiva förhållanden.

Sovsäckar också komma i en rad olika material beroende på deras användning. En flanell-fodrade sovsäcken ger värme utan också ger mjukhet närmast huden. Nylon sovsäckar "andas" bättre och inte behålla fukt, så att de torkar snabbare än andra stilar. Poly-bomull blandningar är förmodligen det mest hållbara alternativet och fungerar bäst i extrem terräng. Det finns också skillnader i påsar så sover sys och fyllda. Down fylla ger stora naturliga värme, men bomull, polyester, och nya typer av syntetiska fyller finns också. Många nya syntetmaterial använder en "ihålig fiber" metod som håller sovsäckar ljus och ger möjlighet till bra komprimering när man paketerar och erbjuder fortsatt utmärkt värme. Syntetmaterial är överkomliga och lättare att ta hand om än nedåt. Hur sovsäckar sys är också viktigt att beakta. Del är gjorda som quiltar och hela väskan är sys in i små fickor av fylla. Detta håller fyllningen på plats, istället för att låta allt falla i en del av påsen. Andra stilar sy "rör" i designen, med långa smala fickor i stället för små rutor. Rörformiga konstruktioner är också avsedd att hålla fylla på plats. Du kan också hitta bra sovsäckar för barn. Dessa konstruktioner är mindre, barn storlek versioner av vanliga sovsäckar. De flesta är gjorda i rektangulära stil, och du kan hitta ett brett utbud av mönster och figurer varumärke. Vissa är gjorda för att samordna med sovrum tillbehör och är perfekt att använda som extra sömn utrymme när ditt barn har en sleepover.

sovsäck är inte bara för camping mer . De används för alla typer av äventyr, liksom sleepovers och partier slummer, eller när sängar begränsas på semester. Om du behöver en sovsäck, inte bara plocka den första du ser. De finns i många olika mönster och konstruktioner för att passa nästan all användning du kan tänka dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.