Vilka är de olika typerna av Beach Chair?

När det gäller fritidsaktiviteter gå, måste ligga på stranden placering överst i listan. Vad är mer avkopplande än liggande i solen, lyssna till ljudet av vågorna? En solstol hjälper definitivt Beach Bum uppnå optimal trötthet, upphöja honom lite över sanden så att tråkiga saker samlar mellan tårna, inte i baddräkt.

Beach stolarna levereras i tillräckligt stort antal sorter för att tillfredsställa de mest diskriminerande vacationer. De finns att köpa i någon affär som säljer badutrustning-och de är överallt på stranden-eller vid den lokala lågprisbutik. De kan även hyras av hotellet. En populär design är en metall-inramad fällstol. Denna stol är täckt med en nylon ripstop, ungefär som en gräsmatta stol, men solstol är mycket lägre till marken. Många av dessa stolar har även en ficka på baksidan för solskyddsmedel, flaska vatten och en god bok, samt en bärrem knuten till vapen. En annan vanlig solstol är metall eller trä inramade med kraftig bomull anka duk bildar rygg och sits. Denna stol liknar en hängmatta på ben, eftersom tyget är ofta utsträckt över stolen. Denna solstol fälls upp också.

Vissa hotell solstolar är plastmodell och luta sig bakåt till en full mage. Dessa stolar är populära eftersom de är väderbeständig. Vissa hotell erbjuder en mer traditionell stol, dock. De lämnar wooden slat solstolar och dynor hyra för dem. Dessa stolar också luta helt, men eftersom de är gjorda av trä, måste de bytas ut oftare.

utpräglade lågprisbutiker säljer överallt metal-framed stolar som transporteras i en dragsko påse. Dessa stolar också göra en bra strand stol, även om de inte stiga högre från marken än de andra. Vissa av dessa ihopfällbara stolar även komma med fotstöd, nackstöd och caddies dricka i armarna. Deluxe-versionen innehåller för två, en hopfällbar paraply som sitter mellan två stolar.

Beach bums kan köpa en bra strand stol med början vid omkring 10 USD. Den dyraste stolar för två springer runt US $ 40. Nästan alla solstol, men kommer att främja ett tillstånd av total lättja när de används. Det är vad de förväntades göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.