Vilka är de bästa Packing Tips för en kryssning?

bästa ex att packa för en kryssning är sådana som du faktiskt behöver och använder. När du packar för en kryssning, anser vädret varje anhalten och vilken typ av kläder, skor och andra saker du kan se dig själv eller behöver hjälp varje dag både på och utanför fartyget. Till exempel, på en kryssning till Alaska, kan du behöva en tung jacka och stövlar vandra för ditt anlöpningshamnar verksamhet, men om du kryssning till Bermuda, en Windbreaker och bekväma promenadskor och sandaler är vad du ska packa. En avgörande betydelse när man beslutar vad de ska ta med en kryssning är hur formella ditt skepp är plus vilka aktiviteter fartyget erbjudanden. Medan din specifika kryssningsfartyg och anlöpshamnar verksamhet kommer att påverka den exakta objekt att packa, finns utmärkta allmänna packningsbestämmelser tips som passar alla kryssningar.

1. Har multipler eller säkerhetskopior av dina viktiga poster. Pack åtminstone en dag 'värde av kläder och toalettartiklar såsom solskyddsfaktor i din retur på ifall ditt incheckade bagage går förlorat. Har alla dina viktiga dokument såsom pass, visum, flygbiljetter eller e-biljett bekräftelse, bevis för vaccinationer och medicinska sjukförsäkringskort i din retur på, men även ha kopior av dessa i ditt incheckade bagage och med någon hemma. Om du bär kontakter eller glasögon recept, packning back-ups av dessa i ditt incheckade bagage är en bra idé.

2. Om du behöver verkligen något, packa eller du kan betala priset. Gör en mästare packlista långt innan din resa. Ta reda på information från flygplatser och kryssningslinjer om vad man ska packa och vad man inte ska ta. Till exempel, om du instrueras att packa toalettartiklar objekt i tydliga små plastflaskor inuti ett tydligt fall bör du göra det. Inte följa regler och anvisningar kan leda till förseningar. Läs på om tullen, aktiviteter, väder och annan information om anlöpshamnar du kommer att besöka och använda denna information för att ytterligare hjälpa din packning. När du har samlat all information du behöver, Tänk dig själv upplever din kryssning dagar. Om du börjar med morgonen och avslutas med kvällen, du kommer att komma ihåg att ta objekt och kläder som du troligtvis kommer att använda som väckarklocka, badkläder med lock ups och flip flops och din digitala kamera. När du har listan, lägg till relaterade punkter för att ta med varje objekt, t. ex. laddaren att packa till din mobiltelefon. Håll granska och revidera din herre packlista som din kryssning semester närmar sig. Om du har glömt att packa något viktigt, kanske du inte kan köpa den alls under din semester-eller det kan vara mycket högre i pris.

3. Don't styckegodsenheten kläder. Glömma utstående resväska som inte stängs ordentligt och koncentrera sig på förpackning endast vad du kommer förmodligen att bära varje dag i kryssningen. Kontakta Cruise Line framåt och du kanske upptäcker att fartygets tvättstuga eller egen tvättstuga kan du packa tillräckligt för halva kryssningen och sedan tvätta de poster bära igen för andra halvåret. Om du tänker i termer som skiljer som fungerar bra tillsammans, kan du skapa olika utseende för varje del av kryssningen.

Kom ihåg att formell nätter och informella nätter kan betyda olika saker beroende på Cruise Line. Välj en kryssning semester som passar hur du vill klä. Till exempel har många lyxiga kryssningsfartyg ofta formell i sin klädsel, medan en mer informell kryssningsfartyg kan ha en utväg casual kläder politik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.