Vilka är Gratis saker att göra i London?

London, England anses av många vara en av de största städerna på jorden. Från historiska platser och byggnader i den blomstrande puls moderna metropolen London kan tyckas vara en oändlig fest av aktiviteter och möjligheter. För den prismedvetna resenären, London kanske inte verkar vara den mest plånboken-vänliga destination, men så är inte fallet. Det finns ett stort utbud av gratis saker att göra i London, så länge du vet var du ska leta. En av de mest överraskande gratis saker att göra i London är att besöka world-class museer och konstgallerier. National Gallery i Piccadilly Square är gratis för besökare, möjlighet för alla att njuta av en titt på verk av Monet, Hans Holbein, och Michelangelo. För de som föredrar museer med en arkeologisk känsla, avgifter British Museum i Holburn något erkännande, och innehåller exempel kulturskatter som Rosetta Stone. Många andra museer, som South Kensington's Natural History och Science Museum, är också gratis att besöka, även om vissa erbjuda tillgång till speciella reser uppvisar en avgift.

London har en lång historia av att påverka den musikaliska världen, och den vise resenären vet att konserter är några av de bästa gratis saker att göra i London. Särskilt på sommaren, gratis konserter finns längs stranden av Themsen, och ofta annonseras i lokala tidningar och veckovis utkommande underhållning. Även under vintermånaderna, vissa områden av staden är fylld med gatan musiker och artister. Covent Garden, en teater-och shoppingdistrikt i centrala London, är känd för sina fria föreställningar, och även auditions musiker innan de ger dem möjlighet att utföra i området. En av de bästa gratis saker att göra i London är att besöka de många historiska och vackra parker. Århundraden sedan, när staden var mycket mindre, många parker fungerat som trädgårdar och fritids skäl för adeln och monarkin, men är nu tillgängliga gratis för besökare. Regent's Park gång i tiden använts som jaktområde för kung Henry VIII, men nu fungerar som en multifunktionell offentlig park. Om du råkar vara en dinosaurie älskare, Crystal Palace Park dragen den första dinosaurie skulpturer som byggdes någonsin.

Litterära älskare kommer att hitta många gratis saker att göra i London. Även om det finns många turer tillgängliga för en avgift, är det ganska lätt att vandra den berömda grannskap på egen hand söka efter landmärken. Charles Dickens 'fans kan ta en promenad genom Camden Town, i en kontinuitet av Bob Cratchit. För de desperat ha en inblick i en värld av Harry Potter, King's Cross Station är beläget i centrala London, där du kan se själv om plattform nio och tre fjärdedelar verkligen existerar.

Medan London är fullt av spännande möjligheter för lyx resenären, utesluter den inte de på en budget. Den fria saker att göra i London kommer ofta hjälpa resenärer fly från turistattraktioner och fånga en titt på det lokala livet. Kombinera gratis aktiviteter med ett fåtal väl valda dyr tillägg kommer säkert att ge dig en balanserad och spännande titta på den vackra staden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.