Vilka Sevärdheter Ska jag Visit i Quebec City?

Beautiful Quebec City i Providence i Quebec, Kanada är belägen längs St Lawrence-floden. Det finns så många sevärdheter i Quebec City att det är svårt att avgöra vad man ser först. Rika historia och imponerande landskap är bara några av de många närmar sig området.

Vieux-Quebec-eller Gamla stan Quebec-ligger på toppen av Cap Diamant. Cap Diamant är en stenig bluff som ursprungligen användes som ett militärt försvar för staden. Vieux-Quebec är fortfarande delvis omgiven av fästningens murar. Faktum uppkallat en UNESCO: s världsarvslista år 1985 på grund av det unika i väggen-det är det enda muromgärdade staden norr om Mexiko.

På liknande sätt är Notre-Dame Basilica de äldsta katolska församling norr om Mexiko. Det har bombarderats, rekonstruerade och restaurerade under loppet av sin existens, med anor från 1647. Det finns 900 personer begravda i basilikan s kryptan, däribland fyra av Nya Frankrike: s råd. Det finns också ett organ konsert på basilikan den första söndagen i varje månad.

Chateau Fronetnac är den mest kända av alla attraktioner i Quebec City. Det är en 1893 hotell som påminner besökarna om en spektakulär slott med många vackra torn. I själva verket är det en version av ett palats som kan hittas i Loiredalen i Frankrike. Turer finns alltid tillgängliga för besökare, men det rekommenderas att reservationer göras i förväg.

Citadelle är en av de många militär-inspirerade attraktioner i Quebec City. Det är en stjärnformad fästning som byggdes av hertigen av Wellington att försvara sig mot risken för amerikanska attacker efter 1812 års krig. Turer tar allmänheten genom Citadelle och tjugofem byggnader runt campus. Några av de andra byggnaderna omfattar fängelset och pulvret huset-nu båda museer. Besökare kan bevittna vaktavlösning vid Citadelle, liksom. The Place-Royale, eller Royal Square, är en av attraktionerna i Quebec City som gör upp sitt hjärta och själ. Det var centrum på 1600-talet och 1700-talet. Nu, folkdans och festligheter överflöd vid alla tider på året. Det finns även en byst av kung Louis XIV i mitten av torget.

Parc des Champs-de-Bataille, eller Plains of Abraham, är en stor 267 tunnland (108 hektar) stadspark. Den har två Martello torn av sten och för att försvara staden. Det har också cykelvägar, rastplatser, och en scen för sommarens konserter. Dessutom erbjuder besökarna en möjlighet att promenera genom ett konstmuseum där majoriteten av målare och skulptörer födda i Quebec. Till exempel har Jean-Paul Riopelle en permanent utställning på museet. Museet byggdes 1933 och nyare konstruktion med en reception, gift shop och välsmakande café. En annan av de utsökta attraktioner i Quebec City är H? tfn du Parlement. Det hus nationalförsamlingen och kan turnerade med guide eller på ens egen. Musée de la Civilisation är en måste-se attraktion. Den har otroligt bildskärmar, hands-on utställningar, hologram, videos, och allt däremellan. Drakar, myror, bio, mysterier och mord är några av de ämnen som har täckts.

För dem som vill ta sig utanför stadsgränsen i Quebec City-Ile d'Orléans är bara 10 miles (16 km) ut. Det beboddes av infödda amerikanska indianer och sedan avgöras av Frankrike som en handelsplats. Det är isolerad från fastlandet, så bara ca 7. 000 personer som för närvarande bor där. Det är relativt oförändrad och är en jordbruksbygd. Så, historiska hem och står frukt är normen.

Only 7 miles (11 km) utanför Quebec City är Montmorencyfallen. De är 272 fot (83 m) hög-högre än de världsberömda Niagarafallen. På natten under sommaren, de är belysta för en äkta fototillfälle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.