Vilka Bridal Shower Spel?

En Bridal Shower kan vara en av de mest roliga och intressanta tider när någon förbereder sig inför ett bröllop. Utöver de gåvor och mat, erbjuder den en gång att spela en mängd olika Bridal Shower spel, vissa kanske inte spelat vid något annat tillfälle. Ofta är dessa spel ger en mycket underhållande, och ofta är väldigt billiga, formen av underhållning för de närvarande gästerna.

Bland en av de mest spännande, intressanta och potentiellt pinsamma Bridal Shower spel är ett titeln, "What the Bride säger. "I det här spelet, skriver någon ned vad bruden säger hon öppnar varje gåva, utan brudens kunskap. Sedan är dessa ord som tas i samband med hennes bröllopsnatt. Fraser som" Det är precis vad jag behöver, "och" I skulle kunna använda två av dessa, "ta på en helt ny innebörd.

Om brudgummen-to-be är närvarande, och ibland är de kanske involvera två i en falsk version av" nygift Game "kan vara mycket underhållande. Det kan vara det lyckliga paret inte känner varandra lika väl som de trodde att de gjorde. Det ger också en chans för några söta och romantiska stunder i en annars hektisk och frenetiska tid. Fast kanske inte en av de mer traditionella Bridal Shower spel kan man hålla stämningen mycket ljus och fest.

Med tanke på tillfället, en av de mer populära Bridal Shower spel kan bara gå omkring och tala om för en romantisk berättelse. Den person med mest romantiska berättelsen kunde vinna ett pris. Men ett spel som detta ska läggas fram med försiktighet. Det kan hända att en eller flera i närvaro inte kan ha en bra historia att dela och därför skulle känna något utelämnas eller otillräcklig. En annan Bridal Shower spelet skulle kunna vara att använda brudens namn eller brudgummens namn, eller bådadera, och använda varje bokstav i namnet för att föreslå en smekmånad destination. Exempel med namnet Ann, kan man välja Arizona, Nederländerna, eller Nantucket. Vinster kan ges till de mest uppfinningsrika, roligaste och mest exotiska platser, som röstats fram av gästerna.

Planering bra Bridal Shower tar en betydande tid och kreativt tänkande. Det finns många webbplatser som kan hjälpa till med alla aspekter av händelsen, inklusive spelet val. Dessa webbplatser erbjuder ett utmärkt medel för den som planerar duschen, om de gjort det dussintals gånger eller gör det för första gången.

Oavsett vilka väljs, Bridal Shower spel ska vara rolig och underhållande för alla. Värdinnan, eller vem ansvarar för valet av spel, bör ta hänsyn till vem som kommer att göra de lämpligaste valen möjligt. En Bridal Shower är en mycket viktig händelse, och det kommer att bli ihågkommen. Förstör den genom att välja Bridal Shower spel i dålig smak kan leda till en mycket obehaglig händelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.