Vem är några kända filmskapande familjer?

filmvärlden är en plats för drömmar och ambitioner, där som du vet kan vara lika viktigt som vad du vet. Det är föga förvånande att filmen legat kan generationerna, gick från gamla till unga genom talang och anslutningar familj. Filmproduktion familjer är relativt vanliga i Hollywood, med några kända grupper som utgör en stor del av industrin.

Kanske en av de mest kända film är familjer som regissör, Francis Ford Coppola. Coppola själv var son till en skicklig kompositör, men gjorde sig ett namn som en av världens största regissörer med sin Godfather trilogi. Den Coppolas är en av Hollywoods största filmproduktionen familjer, Francis 'dotter, Sofia, har agerat och riktas, samt vann en Oscar för bästa manus 2003 för Lost in Translation . Francis 'son, Roman, är också en regissör, och har vunnit bifall för sitt arbete co-writing 2008 filmen The Darjeeling Limited . Den kanske mest kända av familjen Oscar vinnande skådespelaren Nicolas Cage, brorson till Francis Ford Coppola.

Vissa filmskapande familjer har möjlighet att spänna över kontinenter med sin talang, vilket är fallet med den Minghella dynastin. Den tragiska död engelska regissören Anthony Minghella år 2008 lämnade ett stort tomrum i filmvärlden, men hans son och bror bedriva direktörens arv av kvalitetsfilm och tv-produktion. Brother Dominic Minghella är en populär brittisk manusförfattare, främst på den kritikerrosade TV-serien, Robin Hood . Anthony Minghella son, Max, har tagit USA med storm med sin egenskap talanger. Trots att hans engagemang för att slutföra skolan vid Columbia University, Max har haft tid att göra mål flera kritikerrosade filmer, däribland en ledande roll i den efterlängtade Agora , co-starring Rachel Weisz.

Ibland, som i Coppola tradition, familjemedlemmar filial till många olika områden av film, men andra filmkunskap familjer har en stark tradition i ett avsnitt. Newmans familjen verkar ha en kuslig talang för musik, med inte mindre än sex ledamöter som deltar i film komposition och låtskrivande. Den första generationen Newman kompositörer ingår Alfred Newman, som nominerades till 45 Oscar, vunnit nio, och Lionel Newman, som krediteras i över 200 filmer.

Nästa generation av familjen är inte mindre imponerande: kusiner Randy och Thomas Newman är kända för sina visionära arbete med animerad film av Pixar, samt icke-filmrelaterade kompositioner. David Newman, son till Alfred och bror till Thomas, har också en mycket framgångsrik karriär som kompositör film, och nominerades till en Oscar för Anastasia . Den tredje generationen av denna dynasti är också ett framtidsområde, har Joey Newman, sonson till Alfred, redan gjort sig ett namn för komposition och instrumentation i både film och TV.

aldrig kan vara helt klarlagt om talang, miljö eller vanligt anslutningar gör succé i filmkunskap familjer möjligt. Det är obestridligt att familjen dynastier som ibland tycks bestå av hälften av Hollywood är en välsignelse för branschen. Även om det kan vara svårt för filmskapare utan kända släktingar för att lyckas, många människor fortfarande hittar något trevligt i idén om ett familjeföretag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.