Vem är Wachowski brothers?

Andrew och Laurence (Andy och Larry) Wachowski är filmskapande laget oftast kallad Wachowski brothers. De två Chicago infödda, Larry född 1965, och Andy 1967, är mest känd för filmen The Matrix , som bröt kraftigt gränser i datorgenererade grafik, och var en sovvagn drabbades av 1999. Tillsammans Wachowski brothers är en gemensam skrift, regi och produktion grupp som fortsätter att göra fascinerande filmer med några av de mest avancerade visuella effekter hittills i filmskapandet. The Wachowski brothers citera deras närhet även så unga syskon, och både delade många intressen i skolan. I gymnasiet de kände verkligen inte bra eller särskilt populärt, som hör till Dungeons Dragons ® publik, och deltar i projekt skolan teater. De uttryckte ett tidigt intresse för att läsa serietidningar, älska den seriella formen, och även fantasy litteratur, särskilt JRR Tolkiens Sagan om Ringen på grund av sin i flera delar form.

både unga män tillämpas och började college, men båda hoppade av och i stället in på byggområdet, medan tiden skriver serietidningar, och kläckning intrigen i The Matrix . Påståendet att The Matrix var enbart uppfinningen av Wachowski brothers har ifrågasatts av andra författare, men dessa påståenden har aldrig bevisats. Matrix har teman som i vissa avseenden är universella och kan spåras till Platons allegori över grottan . Det är förvisso sant att många författare har dragit denna parallell mellan modern arbetsorganisation och platonsk skriva. Innan den enorma framgången för The Matrix , det Wachowski brothers fått Produktioner för film The Assassins , och även för de mörka thriller Bound . Den senare filmen, först släpptes 1996, var inte bara skrivna av bröderna, men också riktade och samproducerad av dem. Som en regidebut, haled kritiker den tvinnade film-noir kvalitet på filmen och dess orubbliga skildring av en kärlekshistoria mellan två kvinnor. Även kritiskt åtnjöt, var Bound inte en stor kommersiell framgång.

År 1999 lade Wachowski brothers deras andra skrivit, regisserat och producerat filmen på sin film repertoar med Matrix . Studios släppt filmen i mars, inte en av de "blockbuster" månader av film utgåvor. Reaktion på filmen överskrids väl inga förväntningar på Warner Brothers Studios. Filmen blev en omedelbar succé, tjänar en Worldwide $ 460 miljoner US-dollar (USD) och blir den första DVD-släpp för att sälja över tre miljoner exemplar i USA. Två uppföljare, men visuellt intressant, antas ofta sämre än den ursprungliga, men de båda inspirerade ännu bättre avkastning biljettkassan. Gemensamma kritik av uppföljarna tyder på att plotlines blev alltför leriga, alltför förvirrande, och att det handlar helt enkelt inte lika bra.

År 2006 frisläppandet av V för Vendetta återupprättas den Wachowski brothers som två av de mest intressanta författare /regissör /producenter i Hollywood, och 2007 gav utsättning av The Invasion en omarbetning av The Invasion of the Body Snatchers . Fans av brödernas arbete ser ivrigt fram emot 2008 filmen Speed Racer en reimagination i början av 1960 tecknade. Det är ingen tvekan om att kommande film från bröderna kommer att fortsätta att engagera publiken och wow biobesökare med fantastiska specialeffekter.

The Wachowski brothers ge några intervjuer och är kända för sin önskan att stanna under "Hollywood" kändis radar. Ihållande rykten tyder på att Larry planerar att genomgå könsbyte. De som arbetar med bröderna, särskilt Joel Silver som har co-producerat ett antal av deras filmer, har upprepade gånger förnekat detta rykte. Silver hävdar att eftersom ganska tillbakadragna direktörer, bröderna personliga planet är ett föremål för spekulationer och i avsaknad av många intervjuer, samvetslös författare gör bara saker om dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.