Vad ska jag ha på en teater Audition?

Om du är auditions för en teaterpjäs eller teater företag är det viktigt att göra ett utmärkt visuellt intryck. Då ingenting kan göra upp om talang eller typecasting, kan rätt outfit hjälpa dig imponera revisorerna och gör ditt bästa. Tre nycklar till en stor teater audition kläder är bekvämlighet, professionalism och unik stil.

Comfort är en enorm faktor överväger vad bära för din teater audition. För hårt eller för löst sittande kläder kommer att hindra dig och få dig att känna dig obekväm. Material som bomull, twill eller mjuk jersey är utmärkta för en audition, eftersom de är lätta att flytta in och mjuk. Kom ihåg, kan du bli ombedd att dansa eller visa rörelse på en audition, så bär bekväma kläder är en tillgång. Undvik jeans eller denim, eftersom de är stela och svåra att flytta in

Om du får rampfeber eller audition skräck, att beakta detta när du väljer dina kläder. Kom ihåg att ibland nerver kan orsaka svettningar och undvika skjortor som kan fläcken lätt. Också undvika kläder med komplicerade remmar eller knepiga blixtlås. I allmänhet är dessa kläder är inte bekväm att börja med, och det sista du behöver oroa dig för kläder missöden. När det gäller yrkeskunnande dina kläder, bör flera faktorer beaktas för din teater audition. Kläderna ska vara rena och ganska blygsamt i bitar, som om du skulle gå till en informell intervju. Att veta vad genre dramat är kan vara till stor hjälp. Även om det är aldrig rekommenderat att du går till en teater audition under hela perioden kostym, överväga att lägga till en subtil antydan om ERA-lämplig klädsel. Prova bär en dubbel uppsättning för en 1950 vardagsrum komedi, en västerländsk låsbeslaget för Oklahoma , eller en Lacy långärmad blus till en viktoriansk melodram.

Det gäller yrkesmässig skor för kvinnor, det mest lämpliga valet för en teater audition är låg klack, gummi botten karaktär skor i svart eller tan. Dessa skor är gjorda för teater-stil dans och markera ut dig som någon som har erfarenhet audition. Om du inte äger ett par, alla låg klack stil kommer att göra, men undvik högklackade skor och klackar som gör höga ljud på hårda underlag. För män, svarta eller bruna finskor är professionella.

Auditioners ser ibland flera hundra hoppfull aktörer i en enda gjutning session. Att stå ut från mängden på din teater audition, undvika neutrala färger som svart och beige. Även dina kläder inte behöver vara flashiga, en färg bit i smickrande skugga kommer att göra dig mer minnesvärd. Om du ombeds att ett call-back eller andra teater audition, se till att bära samma kläder som du gjorde för det första. Såvida de auditioners vet du, de sannolikt att komma ihåg dig av dina kläder. Om "flickan i gul klänning" är nu klädd i en lila tröja, kan de glömma sina första intryck av dig.

Bara det auditioners åsikter kan landa dig en roll i en produktion, men aktörer ofta glömmer att utseendet är en viktig faktor i utformandet ursprungliga yttranden. Genom att säkerställa att du är bekväm, tar du bort ytterligare bekymmer från ditt eget sinne, så att du kan hålla bättre fokus. Genom att klä professionellt, kommer auditioners erkänna att du har lite erfarenhet och mognad, och har lagt en del tankearbete på dina prestationer. Använda färg eller diskret design som hjälper dig att visas unik kan låsa dig i åtanke för auditioner. Även om du inte är gjutna, kommer auditioners igen din mognad och kan hålla dig i åtanke för en senare produktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.