Vad kan jag göra i Salem, Oregon?

Salem, Oregon har många museer och historiska platser som är väl värt att se. Salem har också gott om öppna vidderna och friluftsliv, speciellt nära Willamette River. Den Hallie Ford Museum of Art, Historisk Helsingør Theater, AC Gilbert's Discovery Village, har Salem's Riverfront Park och karusellen och Mission Hill Museet erbjuder spännande saker att göra för resenärer i alla åldrar. The Mission Mill Museum 14 historiska hus och byggnader och är på det nationella registret över historiska platser. Byggnaderna omfattar 1896 Thomas Kay Woollen Mill som arbetar utställningar. Museets attraktiv utomhusmiljö har vanligtvis ankor till foder samt butiker öppen för surfning.

Salem's Riverfront Park bredvid Willamette River har trevlig gångvägar och en stor lekplats. I parken finns en intressant skulptur kallad Eco Earth Globe. Stora Globe, komplett med kontinenter och hav, är täckt med tusentals kakel. Basen är gjord av en återvunnen tank från Boise Cascade massabruket och projektet tog fem år att slutföra.

Salem's Riverfront karusellen är en inomhus attraktion ligger i Riverfront Park. The Carousel har 42 hästar som skapats av lokala konstnärer och konstnärer studio säljer karusell-tema konst och sniderier. AC Gilbert's Discovery Village är också beläget i Salem's Riverfront Park. AC Gilbert uppfann leksaken Engineering Construction kallas Erector Set och rymmer den högsta Erector Set tornet i världen. Discovery Museum har en interaktiv, kul pedagogiska utställningar om ämnen som magneter, musikinstrument och paddla fartyg hjul.

slutfördes The Historic Helsingør Theater 1926 på en gammal livré stabil plats. Det uppkallades efter slottet i Shakespeares Hamlet och funktioner gotiska Tudor arkitektur populär i Shakespeares tid. Murals inspirerade från Romeo och Julia och Macbeth finns i varje trapphus. Dessa dubbla och dramatiska trappor lägga en storslagen se till lobbyn som har ett välvt tak dekorerad att likna en kvällshimlen. Du kan se både filmer och visar steg på Historic Helsingör Theater.

Den Hallie Ford Museum of Art är Oregon tredje största museum. Det har Native American korgar och Stillahavsområdet Northwestern konst samt asiatiska och europeiska konstverk. En av gallerier i Salem's Hallie Ford Museum, Skriv ut Studierum, funktioner pappers-relaterade konstverk såsom fotografier, skisser och utskrifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.