Vad kan jag göra i Helena, Montana?

Helena blev Montanas huvudstad 1875. En livlig stad med ett blomstrande konstscen, Helena erbjuder många roliga aktiviteter både inomhus och utomhus. Spring Meadows Lake State Park, Pattee Canyon friluftsområde, Holter Museum of Art, Montana's Military Museum, Missoula Art Museum och katedralen St Helena har har en spännande saker att göra i Helena.

Spring Meadows Lake State Park är en populär strand för att sola, fågelskådning eller vattensporter såsom simning, fiske och dykning. Det finns en sjö spår och parken är öppen året runt. Under vintermånaderna, är Spring Meadows Lake State Park känt för att ha skridskor på sjön. Pattee Canyon friluftsområde är en annan stor uteplats öppet året runt och har längdskidåkning på vintern och rida i varmare väder.

Holter Museum of Art är beläget i centrala Helena och är känd för featuring Montana artister samt internationella konstnärer. Det finns fem gallerier av både historiska och samtida konst. Helenas Holter Museum har både permanenta och tillfälliga utställningar samt året runt klasser art. är Montanas Military Museum beläget i historiska Fort Harrison. Fort Harrison inledde USA-Kanada Special Service Force under andra världskriget. Museets militära utställningar går tillbaka till 1805 och omfattar över 6000 artiklar. Du hittar inbördeskrig minnesmärken här liksom 20. Objekt talet från Persiska viken. Den Missoula Art Museum's tagline är "fri yttrandefrihet och fri entré. "Detta är ett utmärkt museum för alla åldrar att se gratis i Helena. Museet har en konst-bibliotek med mer än 2. 000 konst publikationer, böcker och kataloger. Konstbiblioteket även en dator för att få åtkomst museets samlingar på nätet.

Cathedral of St Helena är en historisk arbetar kyrka. Det går tillbaka till 1908 då den började byggas först. Den gotiska stil, var katolska katedralen i själva verket inte klar förrän 1924. 1935 skadades katedralen från flera jordbävningar och reparerades och förstärkt 1938. Cathedral of St Helena har haft flera renoveringar och är på det nationella registret över historiska platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.