Vad kan jag göra i Boise, Idaho?

Boise, Idaho har många öppna vidderna och historiska platser. Oavsett om du föredrar att utforska naturen eller utreda några stora museer, är du säker på att hitta några intressanta saker att göra här. Den Boise Art Museum, World Center för rovfåglar, Gamla Idaho Penitentiary och Boise River Greenbelt är bara några av utmärkta sevärdheter i Boise.

Den Boise River Greenbelt omvandlades till ett grönområde från en soptipp på 1960-talet. Den har höga träd och är känd för vilda djur såsom skalliga örnar, änder och ekorrar. Walking, inlines, löpning, cykling och cykling är bara några av de favorit verksamhet här. Den Boise River Greenbelt ansluter tolv parker som ligger inom lätt tillgång till downtown. På sommaren klassiska floden sporter som slangar, forsränning, kanot-och kajakpaddling är populära här.

Gamla Idaho Penitentiary är en populär turistattraktion i Boise. Den Penitentiary började som en enda cell hus 1870 och drivs i cirka 100 år. Under den tiden hade företaget 13. 000 dömda fångar och ca 215 av dessa var kvinnor. Gamla Idaho Penitentiary stängdes efter upplopp mot villkor som där hölls 1971 och 1973. Du kan se en film om fängelset och se Death Row, galgen och isolering som var känd som "Sibirien".

World Center för rovfåglar i Boise är säte för World Peregrine Fund. Centrets mål är att återställa fåglar och släppa dem i naturen. Det finns en utbildning center och Center handlar om bevarande och ekologi samt biologi rovfåglar. Boise's World Center for Birds of Prey är känd för den sällsynta Harpya och har kondorer och falkar för avel.

Den Boise Art Museum har en stor permanent samling och femton gallerier. Utställningsföremålen inkluderar många keramiska verk av nittonhundratalet konstnärer och även fokusera på Pacific Northwest konstnärer och verk av amerikanska realismen. Den Boise Art Museum har en intressant skulptur trädgård och konstupplevelse bildgalleri barn under tolv år och under erfarenheter av lärande i hur konst skapas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.