Vad kan jag göra gratis i San Diego, Kalifornien?

Det finns många roliga saker att göra gratis i San Diego, Kalifornien. Detta kuststad har en nästan oändlig remsa av vackra, fria offentliga stränder. Simning, surfing, sol och Beachcombing är populära aktiviteter att göra gratis i San Diego, men det finns andra trevliga aktiviteter här som också är gratis. The Old Town San Diego State Historic Park (SHP) är ett fritt utomhus attraktion som inkluderar byggnader och föremål som är representativa för 1821-1872 mexikanska och Early American historiska perioder. Detta är en stor attraktion för att se gratis i San Diego. Du kan se några original mexikanska Adobe hem såsom La Casa de Machado y Stewart, en arbetarklass hem och Casa de Estudillo, en överklass hem. Andra perioden byggnader inkluderar en smedja, skolhuset och det kontor där södra Kaliforniens första dagstidning, Unionen , publicerades.

Balboa Park är den största staden kulturella park i USA och tillträde till vackert anlagda grund av Park i San Diego är gratis. Medan de flesta av de attraktioner som San Diego Zoo och museer avgift antagning är den botaniska Building i Balboa Park en fri attraktion. Botaniska byggnaden finns många vackra utställningar av växter och blommor. En stor reflekterande damm, komplett med näckrosor och flera arter av fisk, ligger strax utanför Botaniska Building.

Twilight in the Park är en serie live band konserter som har en decennier gammal tradition av att vara fri i San Diego's Balboa Park på några sommarkvällar. Swing, militär, Latin salsa och Dixieland band jazz har utförts vid Spreckels Organ Pavilion i Balboa Park. Den Spreckels Organ paviljong har den största utomhus orgel i världen.

Om din idé om roliga är bara koppla utanför, kanske du vill tillbringa en solig eftermiddag bara titta på båtar gratis i San Diego Bay. Du kan packa en picknick-lunch och chef för Seaport Village med massor av havsbrisen och båt-watching. En annan stor plats för att fånga fantastisk utsikt gratis i San Diego La Jolla Cove. La Jolla Cove är känt som ett populärt ställe att ta in skönheten i havet solnedgångar.

Om du hellre vill färdas i bilen för att fånga natursköna vyer gratis i San Diego, kan du köra upp Mount Soledad. Upp på Mount Soledad erbjuder 360 graders utsikt över San Diego. Du kanske också vill ta en avstickare till North Country området. Vinprovningar och turer är ofta gratis i San Diego's North Country vingårdar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.