Vad kan jag göra gratis i Houston?

Houston har ett brett utbud av museer som täcker ett brett spektrum av intressen. Oavsett om ditt främsta intresse är sport, växter, historia eller konst, är du skyldig att hitta en bra museum här. Bäst av allt, kan du delta i många utmärkta museer gratis i Houston! The Contemporary Arts Museum har erbjudit antagning till fri sedan den började visa utställningar i 1940-talet. Museet visar verk av samtida Houston och Texas konstnärer och verk av konstnärer från andra delar av USA och världen. Förutom sina utställningar, the Contemporary Arts Museum ofta inlärningsprogram och evenemang för såväl vuxna som barn. The Holocaust Museum Houston är ett viktigt museum för att se gratis i Houston. Det hedrar och minns alla drabbade av förintelsen, både de som dog i den och de som överlevde det. Museum material ingår dokument, fotografier och filmsekvenser samt poster såsom typ av tåg bil används för att transportera offren att bli dödad. Guidade turer kan vara tillgänglig under vissa tider på året. Det finns två arboretums att se i Houston. Mercer Arboretum har den största samlingen av både odlade och inhemska växter i Houston, från bambu till perenner. Mercer Arboretum fabriker kan hittas på stigar som i östra Texas Piney Woods. Utbildningsprogram om växter kan även finnas tillgängligt.

Andra arboretum att se gratis i Houston är Houston Arboretum och Nature Center (Hanc). Den Hanc är en ideell museum som ägnas åt skydd och utbildning av alla aspekter av den naturliga miljön. Det finns en inomhus område med hands-on utställningar, mikroskop och mer, men mycket av föremålen är naturliga livsmiljöer som inkluderar våtmarker, skog, dammar och områden äng.

Den Houston idrottsmuseum är ett mycket ovanligt museum för att visa gratis i Houston för att den ligger på baksidan av ett möbelvaruhus. Butiken intar Finger möbelaffären på Gulf Freeway, den exakta platsen 1928 Buff Stadion gång gjorde. Den Buff Stadium var hemma stadion i buffs baseballag och butikens museet har en plakett anger var hemma plattan var en gång. Insamlingen funktioner baseballs med underskrifter av Joe DiMaggio och Mickey Mantle samt diverse Houston sports memorabilia.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.