Vad kan jag göra för Free i Oakland, Kalifornien?

Om du letar efter saker att göra gratis i Oakland, Kalifornien, du verkligen är i rätt stad. Staden är hem för många parker och utomhus områden som kan njuta året runt gratis. Medan karuseller och attraktioner är ibland betalas ut, är det fina i stadens parker tillgängliga för alla som vill förbi.

En av de mest intressanta saker du kan göra gratis i Oakland är att besöka Jack London Square, som inrymmer en rekonstruktion av den berömda koja gång ägdes av Jack London. Den lilla stugan är centrerad på torget och är ett bra sätt att starta din prospektering. Torget funktioner dussintals statyer av vargar, som är sammankopplade genom en uppsättning av plattor vargens spår om historien i området och livet av författaren.

Under sommaren erbjuder Jack London Square några av de bästa utomhus visar att det finns gratis i Oakland. Konserter, bondens marknad och fyrverkerier lockar många besökare från omgivande områden. USS Potomac, presidentens yacht av Franklin Delano Roosevelt, ställs mot bakgrund av Jack London Square, och kan besökas för en liten avgift. Även om du inte vill betala för det, ta bilder med båten i bakgrunden är fortfarande ett populärt tidsfördriv.

Joaquin Miller Park är ett annat bra ställe man kan besöka gratis i Oakland. Med tusentals miles spår öppna för vandring och cykling, är parken en populär attraktion. Parkens Woodminster Amphitheater och Cascade erbjuder besökarna en chans att njuta av musik och uppträdanden, ibland gratis.

Lake Merritt är en annan favorit för dem som letar efter saker att göra gratis i Oakland. Parken är omgiven av 126 lyktstolpar och är en favorit ställe att promenera på natten. Under dagen besökare till parken för att vandra eller njuta av fågeln befolkningen, särskilt kanadensiska gäss och pelikaner. The Lake Merritt fågelreservat, skapade i konstgjorda ö som ligger mitt i sjön, tillåter vandrare att få en fantastisk utsikt över fåglarna utan att störa dem.

Chinatown är ett bra ställe att njuta av gratis i Oakland. Årliga kulturella evenemang och mässor hålls på gatorna, och många byggnader är inredda i palatset stilar. Även om du inte vill sluta med att prova de många affärer och matställen i området, promenerar runt Chinatown är en upplevelse i sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.