Vad finns det att göra med barn i Houston?

även om staden Houston, Texas får inte i blomman av sin berömda olja glansdagar längre, det finns goda för en familj att se och göra när du besöker staden. Här är några exempel på saker du kan göra med barn i Houston som kommer att vara roligt för hela familjen.

The Children's Museum of Houston är ett perfekt exempel på saker att göra med barn i Houston som kommer att roa alla från äldre syskon till mor-och farföräldrar. Ligger på Binz Street, har museet ett antal stående galleri utställningsföremål som ska transportera alla till en annan plats och tid.

Barn kan få finansiera lära om tvål produkter på gården, inklusive hamnar i såplödder sig för några Good clean fun. Ett galleri som avsatts för forntida Mexiko kan besökare gå igenom en rekreation Oaxaca som visuellt illustrerar livet i det forna Amerika. Ett galleri som ägnas åt frågan om konst ger barnen möjlighet att skapa en målning eller två på egen hand. Andra gallerier ge roligt i form av brainteasers, historia av uppfinningar, och bearbetning av livsmedel från gården till mataffären hyllorna. The Children's Museum har något att göra för alla som umgås med barn i Houston oavsett deras olika intressen.

För mer komma tillbaka till naturen, slår inte en tur till Old MacDonald's Farm. Föräldrar som söker efter saker att göra med barn i Houston finns inte mindre än tolv petting zoo på gården. Alla typer av domesticerade lantbruksdjur finns för visning. Feeding stationer på några av petting zoo ge barnen en chans att faktiskt foder några av djuren. Tillsammans med Barnens zoo finns det två platser på det jordbruk som är perfekta för picknick. The Old West Fort och Indian Village båda utrustade omfattade områden som är bra för grillning ut eller sprida ut en packad picknick lunch. Det finns också gott om träd i närheten som ger idealiska platser för att sprida ut picknick filt.

Naturligtvis skulle besöka med barn i Houston inte vara komplett utan en tur till Space Center i Houston, även känd som Johnson Space Center. Ursprungligen öppnade som Bemannade Spacecraft Center 1961 har Johnson centrum varit centrum plats för utveckling av en stor del av komponenterna i NASA: s rymdprogram. På Space Center, kan dina barn lära sig historien om rymdprogrammet i USA, titta astronauter i utbildning, kontakt en riktig måne klippa och erfarenhet rymdfärder och landa en rymdfärja, genom hela det utmärkta simuleringar tillgänglig för allmänheten . Det är en bra idé att planera tillbringa två dagar med barn i Houston Space Center, eftersom det finns mycket att se och göra.

Som en semester plats för familjer, Houston har mycket att erbjuda. Föräldrar med barn i Houston vill aldrig något spännande att se och göra. Från petting djurparker till parker för att spänningen i Space Center, ger staden nöjen som kommer att uppfylla de förväntningar som nästan alla barn, oavsett ålder. nbsp; nbsp;


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.