Vad finns det att göra i Sioux City, Iowa?

Du hittar en mängd olika saker att göra i Sioux City, Iowa. Finns attraktioner här för alla åldrar och intressen. Sioux City har många parker och uteplatser samt intressanta museer och andra kulturella sevärdheter.

Trinity Heights är en katolsk kyrka med vackra, gigantiska konstverk av bibliska figurer. Kyrkan har en 30 fot (9,144 m) lång rostfritt stål staty av jungfru Maria och en 33 fot (10,0584 m) lång rostfritt stål staty av Jesus. Det finns också en naturlig storlek bortser av Nattvarden . De områden av statyer vid Trinity Heights omfattar Walk of the Saints och Trinity Gardens.

Dorothy Pecaut Nature Center, i Sioux City sten State Park, har vandringsleder komplett med rustik broar. Det inomhusutrymmen innehåller ett bibliotek och ett mötesrum samt undervisningsmaterial och interaktiva utställningar för barn. Till exempel kan det finnas material som fossil och hovar för barn att undersöka och lära om. The Nature Center husen också fåglar och kan ha utbildningsprogram såsom "Identifiera fåglarna. "The Dorothy Pecaut Nature Center är känd för sitt akvarium fisk hemma i Iowa och dess underjordiska prärien visa att gå under.

Stone State Park har rastplatser, campingplatser och leder för ridning, mountainbike, snöskoter och skidåkning. Några områden i parken har utsikt över Big Sioux och Missouri floder. Stone State Park omfattar prärier och skogsmarker och är känd för sina sällsynta fjärilar. Snyder Bend Park är en annan populär utomhus i Sioux City och det är populärt för picknick, båtliv, kanoting och fiske. Snyder Bend Lake har arter såsom gös, stor mun bas, mal, abborre, crappie, bluegill och gädda.

Den Sioux City publicerar Museum har öppnats sedan 1961 och fokuserar på historia Sioux City och Iowa. Museet innehåller material om områdets naturhistoria och dess indianska historia. Sioux City Public Museum ligger i 1893 John Pierce Mansion. Pierce var en Sioux City byggpamp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.