Vad finns det att göra i San Diego med barn?

Bara två timmar söder om Los Angeles och över gränsen från Mexiko, är San Diego den sjunde största staden i USA. Med vackert väder, miles från stränder och en lågmäld atmosfär, kan det vara underbart att besöka San Diego med barn. Det finns massor av aktiviteter som kommer att hålla både dig och dem underhållen genom hela ditt besök.

En av de bästa ställena att gå i San Diego med barn är den berömda San Diego Zoo. Djurparken är hem för mer än 800 arter av exotiska djur, bland annat pandor, flamingos och många andra. Vuxna som besöker San Diego med barn kommer att ha en bra tid att besöka djurparken, och kan lätt spendera en hel dag där. En annan stor turistattraktion för folk som besöker San Diego med barn är Legoland ® Park, som är en halvtimme utanför staden. Med mer än 50 olika karuseller och attraktioner, kommer barnen ha en blast ridning på bergochdalbanor och spela spel. Du kommer också njuta av att se modellen i Las Vegas Strip, helt gjorda av Legos ®.

Om du åker till San Diego med barn, ett annat bra ställe att besöka är Sea World San Diego, där du och dina barn kan se utställningar med utbildad delfiner, valar, sälar och mer. När du besöker Sea World San Diego med barn, kan du även läsa en rad olika bergochdalbanor och åkattraktioner kul för alla åldrar. En annan stor aktivitet för dem som besöker San Diego med barn är helt enkelt att utnyttja av områdets naturskönhet. San Diego har miles av vackra stränder, där barnen kan göra sandslott eller simma. Det finns också många vackra parker, såsom Anza Borrega Desert State Park, där man besöker San Diego med barn kan gå för vandringar på några av parkens mer skonsam stigar.

Det finns också många bra restauranger finns tillgängliga för dem som besöker San Diego med barn. Till efterrätt, kommer glass salonger liksom Ghirardelli Soda Fountain och Chocolate Shop tillgodose alla ungarnas sötsaker-vuxna också. Resa med barn kan ofta vara svårt, men med alla aktiviteter som staden har att erbjuda, att besöka San Diego med barn bör vara ett roligt äventyr för varje familj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.