Vad finns det att göra i Sacramento med barn?

Sacramento, Kaliforniens huvudstad, är också dess kulturella centrum. Med över 20 museer och huvudattraktioner kö på gatorna, är Sacramento ett ledande destination för familjer. Om du besöker större Sacramento området och letar efter saker att göra i Sacramento med barn, här är en snabb introduktion till några av de mest spännande attraktioner för de unga och gamla.

En av de främsta attraktionerna för dem som besöker Sacramento med barn är Funderland Amusement Park. Parken har fritt inträde, och du betalar endast $ 1. 50 US-dollar (USD) för varje resa du väljer att ta. Förutom typiska rider du hittar i varje park erbjuder Funderland också en drake och dalbana och en rad manuella, hands-on spel. En måste-se för familjer som besöker Sacramento med barn, är gammaldags park perfekt för barn under 12 år.

Familjer ser att häpna när de besöker Sacramento med barn kan stoppa i Discovery Museum of Sacramento-Science Space Center och erfarenheter 14 hektar udda djur, rum upptäckt och simulerade rymdprojekt, plus en rad praktisk utställningar. En annan stor museum för familjer som besöker Sacramento med barn är California State Railroad Museum, med historiska tåg, inklusive en som kör en som tar besökarna runt Sacramento River.

Gamla Sacramento är ganska mycket ett måste när du besöker Sac oavsett om du är ung eller gammal. Gamla Sac erbjuder en inblick i gamla väst med kullerstensgator, trottoarer gjorda av trä, en gammal västerländsk stil byggnader. Häst och vagn och en springa nedför floden i en flodbåt är också alternativ. Om du besöker på sommaren och Gilroy är på väg till eller från Sacramento, du och dina barn kan njuta av en one-of-a-kind park kallas Gilroy Gardens. Gilroy Gardens funktioner, olika åkattraktioner som innehåller en monorail som kör genom ett växthus, en 1920 biltur, och svan båtar paddel. Hela parken är utformad i form av grönsaker, och är riktat till familjer som vill lägga utbildningen på deras roliga. Ride the Banana Split gungande båt, snurra runt i Vitlök Twirl tekopp rida eller flyga omkring i Strawberry Sundae hjulet rida. Utställningar runt om i parken innehålla fem vattenfall, en sten labyrint, och en rad lärande skjul, små stugor featuring pedagogiska filmer om parken.

The Sacramento's State Fair är ett annat måste-se sommar visa för dem som besöker Sacramento med barn. Mässan, som varar 16 dagar och äger rum i slutet av augusti och början av september, funktioner stort namn konstnärer, grabben sevärdheter och unika utställningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.