Vad finns det att göra i Provo, Utah?

Provo Utah är tredje största stad. Omgiven av en grön dal, berg och Utah Lake, staden Provo, liksom Provo Canyon och Provo River, är uppkallad efter den franske trapper, Etienne Provost, som utforskade denna del av Utah. Många av de saker att göra i Provo omfatta konst och kultur. är Brigham Young University (BYU) som ligger i Provo, så en resa för att se campus är ett populärt val bland besökarna. University's Museum of Art är faktiskt en av de mest populära museer University Art allt i Nordamerika. Dess permanenta samlingen fokuserar på religiösa såväl som amerikansk konst. Den BYU Museum of Art är också känd för sin resa utställningsföremål från länder som Italien, Israel och Kina. Öppen för samhället är det också används för forskning och studier av många BYU studenter.

Vare sig du är i Provo i vinter eller sommar, eller någon av de andra säsongerna, en populär attraktion är Sundance Resort . Denna resort är ibland sägs vara beläget i staden Provo eller staden Sundance, antingen så är det en kort 25 minuter med bil eller så från mitten av Provo. Grundades 1969 av skådespelaren Robert Redford, är anläggningen en populär plats för skidåkning, terrängcykling, och helt enkelt uppskatta naturen. En annan populär, naturliga plats nära Provo (ungefär en 35 minuters bilfärd) är Timpanogos Cave nationalmonument. Beläget i Wasatch Berg, denna naturliga monument består av tre bergrum. I grottorna, kan besökarna se vackra färger och intressanta naturliga formationer. Dessutom, eftersom grottor är på toppen av berget, över 1000 meter (eller 305 meter) över havet, kan du fånga även en fantastisk utsikt över Utah. För musikunderhållning, det är Center Street Musical Theater som drivs av Provo Theater Company. Den invigdes 2004 av Grooms teater familjen och har en show familjemiddag med en levande orkester. Visar har omfattat Sound of Music och Secret Garden och några Disney klassiker. The Center Street Musical Theater är också känd för att ha teatern klasser, workshops och sommarläger för barn.

Den Provo Canyon Scenic AVVÄG är en populär enhet för att ta i natursköna vyer runt Provo. Den AVVÄG ingår Bridal Veil Falls, ett vattenfall som lockar turister på sommaren och klättrare isen på vintern. Ice klättrare har sagt att kalla frusna faller "Stairway to Heaven. " Deer Creek State Park är också inom Provo Canyon Scenic AVVÄG och är ett populärt ställe för bad och båtliv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.