Vad finns det att göra i Denver med barn?

Med över en halv miljon invånare, är Denver den största staden i delstaten Colorado. Colorado huvudstad är också hem för några av de bästa turistattraktioner i området och en av de mest besökta. Personer som besöker Denver med barn har också tillgång till sevärdheter i världsklass som är unika och ovanliga.

The Children's Museum of Denver är ett klassiskt exempel på hur familjer som besöker Denver med barn kan förvänta sig. Utsetts till en av de bästa barns museer i landet, erbjuder barnen en chans att bygga egna minibilar, steg till en riktig brandbil, sätta på sin egen dockteater och shoppa på mini-supermarket. En jätte magnetisk vägg och en monteringsfabrik där barnen kan sätta ihop vad deras fantasi kan föreställa sig är bara några exempel på vad som gör museet så speciellt för dem som besöker Denver med barn.

För äldre barn är Denver Museum of Nature Science ett populärt stopp, särskilt på grund av sin mamma utställning. Äldre barn kan också njuta av en tur på Ski Train, en naturskön Railroad färdas längs Rockies. Resenärer kan hoppa på Ski tåg för bara några miles eller en lång, flera dagars resa, beroende på deras schema. Om du är i Denver med barn och vill se något unikt, kan du överväga att besöka hem Titanics överlevare, Molly Brown. Museet erbjuder ett flertal utbildningsprogram inriktade mot barn, och är öppen året runt. Denver Museum of Miniatures, dockor och leksaker är en annan unik attraktion tillgänglig för dem som besöker Denver med barn. Utställningar inkluderar miniatyr hus, antika dockor, Native American leksaker, och jätte nallar. Andra unika museer som kan vara av intresse för familjer som besöker Denver med barn innefattar: Forney Transport Museum, Denver Brandmän Museum och Wings Over the Rockies Air and Space Museum.

En annan populär attraktion för familjer som besöker Denver med barn är Lakeside Amusement Park, vilken dragen historiska rider som Cyclone Roller Coaster och ett hundraårigt Merry-Go -Round, tillsammans med högteknologiska åkattraktioner såsom Loop-O-Plane. Kiddie's Lekland, inne i parken, erbjuder rider utformats speciellt för de minsta i familjen. Parken erbjuder också vissa unika rider, såsom en verklig ånglok och Kiddie kanoter. För mer spännande ritt, besök Six Flags Elitch Gardens park, där extrema bergochdalbanor är regel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.