Vad finns det att göra i Columbia, South Carolina?

Staden Columbia, är South Carolina är en stad som erbjuder en mängd fritidsaktiviteter tillsammans med massor av historia. Bosatte sig i 1786, har Columbia prestige att vara en av de första stadens utveckling som var planerat i förväg.

Tillsammans med sin status som en av de första huvudstäderna i landet, är det också anses av många vara den första planerade huvudstaden i landet också. Det finns fortfarande ett antal graciös stadsdelarna och historiska platser som vittnar om det rika kulturarvet i staden, liksom massor av familjen rekreation att njuta. En av de största attraktionerna kring Columbia är de många köra saker att göra runt sjön Murray. Som en femtio tusen tunnland organ eller vatten, erbjuder Lake Murray ett komplett utbud av fritidsaktiviteter som bidrar till att göra Södra värme mycket lättare att bära. Morgonpigga kan hitta ett antal bra ställen att fiska längs stranden av sjön. Ett antal platser i ytterkanten av sjön är perfekt för en picknick lunch följt av ett dopp vid någon av de utsedda simning områden. För dem som vill komma ut på vattnet, det finns gott om chanser att njuta av båtliv och skidåkning. Som ett bra ställe att fånga en vind och få en viss lättnad från sommartid temperaturer, är Lake Murray ett utmärkt val.

För mindre fläktar League Baseball, är Columbia hem till huvudstaden Stadium och stadens eget lag , Columbia Blowfish. Anknutet till den kustslätten League är Blowfish den senaste i en lång tradition av baseboll lag för staden. Med en full-grep toppmoderna arenan att njuta, vänner och familjer kan få en bra tid med natten och helgen spel eftermiddagen, allt medan du avnjuter en fot lång korv och andra traditionella baseballmatch fare. Rimliga biljettpriser och massor av koncessioner att välja på att göra detta till en idealisk underhållning alternativ, även om budgeten är för närvarande lite tight.

History buffs kommer att glädja i Fort Jackson museet, som ligger på Jackson Boulevard. På platsen för en fungerande fort har den amerikanska armén anläggningen som ett minnesmärke över tvåhundra plus år av militär historia i samband med Columbia. Besökare kan njuta av över fyra tusen historiska objekt som hålls på permanent display på platsen för den gamla fästningen. Bland punkterna på displayen är vapen, uniformer och även några bilar som ger gott om insikter i militära livet under den 18 och 19-talen.

Kanske en av de välkända sevärdheter i Colombia är flodstränderna Djurparken. Den Zoo hus mer än två tusen djur, som representerar mer än trehundra arter. Tillsammans med djuret uppvisar, kan gästerna njuta en dykning expedition transplanterad korallrev samt en mini safari erfarenheter genom vissa delar av djurparken som är anlagda för att fånga känslan av slätterna i Afrika. Botaniska trädgården har ett nationellt rykte som en av de största offentliga trädgårdar i landet. Sjuttio hektar trädgården införliva mer än fyra tusen olika typer av växtlighet, vilket skapar en eklektisk blandning av lokala och internationella växtliv. Ett antal avsnitt redovisade teman som frambesvärjer av visioner av många tider och platser, nästan alla kan hitta något att njuta av. Den vackra landscaping finns kring trädgårdar är ofta att, som bakgrund för bröllop, släktträffar och andra speciella evenemang.

Det råder ingen tvekan om att Columbia, har South Carolina mycket gående för den. Från en rik historia till nutida underhållning, erbjuder staden något för människor i alla åldrar och bakgrunder. Besökarna kommer att bli betagen av staden och dess medborgare, medan den som letar efter ett nytt hem skulle göra mycket bra att överväga Columbia underbart ställe att lägga ner rötter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.