Vad finns det att göra i Colorado Springs?

stad Colorado Springs smeknamnet "är The Springs" av lokalbefolkningen, som ligger vid foten av Pikes Peak, som är en del av Klippiga bergen. Colorado näst största stad präglas av en resort-känsla som lockar fler besökare än någon annan stad i staten. En stor stad med nästan 400. 000 invånare, känns Colorado Springs mer "naturlig" än många små städer gör.

De flesta turister som anländer i Colorado Springs är där på grund av Pikes Peak. Området har ett brett utbud av attraktioner utomhus, från forsränning till grottorna rik i geologiska formationer. The Cave of the Winds, till exempel, erbjuder turer av deras stora rum, fyllda med sällsynt kristallina formationer. Den Manitou Cliff Dwellings, hem till den försvunna Anazazi, är en av de mest imponerande område sevärdheter. En annan viktig syn i Colorado Springs är Sju Falls, en grupp vattenfall som kan nås via en trappa. The Garden of the Gods, inte långt borta, är den främsta parkområdet för att utforska sandsten formationer och klippklättring.

För de som föredrar att ta på sig rollen som åskådare, är Colorado Springs hem till den årliga Pikes Peak International Hill Climb, en biltävling som klättrar de lokala toppar och slutar på toppen av Pikes Peak. Den Manitou och Pikes Peak Cog Railway, som pågått sedan 1890, erbjuder besökarna en chans att nå toppen av Pikes Peak, på 14. 110 fot (4300,7 m). Colorado Balloon Classic, hålls varje år i september, är ett måste-se. Omkring 100 jätte varmluftsballonger ta till himlen, i ett skådespel av färger. För personer över 21, erbjuder Bristol Brewing Company i Colorado Springs guidade turer, vinprovning, och en stor presentaffär med tillhörande handelsvaror. USA Olympic Training Center är också beläget i Colorado Springs. De stora tre-byggnad utbildning Anläggningen har en besökare centrum och en rad övning rum tillgängliga för dem just stopping by.

Colorado Springs är hem till Pioneers Museum, med en stor Native American samling av artefakter, samt ett ständigt växande antal utställningar som varierar från antika filtar till jukeboxar. Den ProRodeo Hall of Fame Museum of the American Cowboy är landets enda museum tillägnat USA ursprungliga idrott. Videopresentation, original kostymer och rodeo utrustning, och en utomhus utställning område är bara några av höjdpunkterna i museet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.