Vad finns det att göra i Chesapeake, Virginia?

Chesapeake, Virginia är en av landets nyaste städer. Medan området har varit bebott i över 300 år, blev Chesapeake bara en verklighet 1963, efter South Norfolk och Norfolk County enat och antog ett nytt namn. Chesapeake har varit säte för en landsbygd fram tills för ungefär tio år sedan, när en plötslig branschens tillväxt börjat locka yngre företagare till området. Chesapeake har nu en befolkning på över 200. 000. Medianinkomsten för en Chesapeake familj är nu över $ 50,000 US dollar (USD), rivaliserade städer som New York och Washington.

Chesapeake Arboretum är en populär attraktion i staden. Öppna gratis för besökare, ökade 47-acre park hus en lövskog och ett antal antika trädgårdar. En bondgård fungerar också som en besökares centrum, erbjuder vandring kartor över lokalerna och information om området. I närheten ligger den dystra Swamp kanalen, den äldsta konstgjorda kanal i USA. När en viktig kommersiell rutt är kanalen nu populära besöksmål, som kan ta en snabb rundtur i en av de många fritids båtar ligger för ankar i Chesapeake. Träsket Canal delas med Northeastern North Carolina, och anses vara en historisk milstolpe på grund av sin anknytning till inbördeskriget Underground Railroad.

Förutom båtturer, är Chesapeake också populär bland vandrare, som kommer till området för att bo på Northwest River Park campingplatser, och samtidigt undersöka området. Fågelskådning är ett populärt område verksamhet, eftersom det tar för spår bakom campingområdet. Den Northwest River Park erbjuder även båtar för uthyrning, sommar program och ridning. Människor i behov av lite mer lyx kan hoppa över hotell och reservera en plats på Bonny Blue, en lyxjakt som erbjuder rum och fantastisk utsikt över kanalen.

Barn kan hitta sin lilla utomhus paradis i Chesapeake genom att besöka Fun Forest, en gigantisk utomhus lekplats inbäddat i staden skogen. Den prisbelönta lekplats går utöver grunderna genom featuring en replik begravd dinosaurie att barn kan hjälpa gräva ut en rad skakig broar och underjordiska tunnlar, plus en rad logiska pussel och vetenskapliga experiment. Fun Forest är rätt innanför en av de största parkerna i Chesapeake, och är en upplevelse för hela familjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.