Vad finns det att göra i Charleston, West Virginia?

Charleston, huvudstad i West Virginia, är en av de äldsta städerna i södra delen av USA, och en med ett viktigt historiskt inflytande. Första bebodd så långt tillbaka som 1774, blev Charleston en tjänsteman stad 1793, whenthe totala populationen var 35.

Charleston blev en rik, blomstrande samhälle efter upptäckten av salt saltlösningar i området i början av 19th century. Charleston spelat en viktig roll i inbördeskriget. Ockuperade kort från Confederate armén, återvände Charleston småningom till unionen, precis i tid för West Virginia blir den 35: e självständig stat.

Outdoor attraktioner är populära i Charleston, med flera parker, campingplatser och anläggningar picnic strödda över hela staden. Eftersom vinter är mild i Charleston, människor tar ofta nytta av parker året runt. Golfbanor, sjöbodar, simbassänger, och en amfiteater är en del av stadens parker. Den Kanawha State Forest, strax utanför stadsgränsen, är ett bra ställe att tillbringa en helg. Mountainbike, camping och vandring är populära aktiviteter här.

Charleston är också hem för flera sommarfestivaler, inklusive den årliga prestanda Kanawha Kordsmen Barbershop Chorus, strax utanför huvudstaden. West Virginia Dance Festival lockar också många besökare, och har fem dagar på fri dans och visar musik. Andra små mässor anordnas under hela året.

Charleston, är känd av lokalbefolkningen som "den mest nordliga staden i söder och den sydligaste staden i norr, vilket delvis förklarar Charleston dubbla känslor för det geografiska och historiska position. En del av denna historia kan utforskas på South Charleston Museum och West Virginia State Museum. Båda museerna är rik på kulturella artefakter och historiska pjäser inspelning historia Charleston och Kanawha området.

The Clay Center Avampato Discovery Museum är idealisk för familjer, och det finns ett planetarium, storbildsskärm filmer, dussintals praktiska utställningar, och ett konstgalleri. Den Gizmo Factory är en av de populäraste attraktionerna i museet. Med över 30 visar, varierande från musik till väder, är detta det perfekta stället för barn som har svårt att hålla sina händer för sig själva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.