Vad finns det att göra i Augusta, Georgia?

Augusta är Georgiens näst äldsta stad och känd för Master's Golf Tournament. Det är också känt för Riverwalk Augusta där du kan gå vid Savannah River. Golf, kanoting och fiske är populära saker att göra i Augusta, Georgia. Augusta också har många intressanta museer. är The Morris Museum of Art finns på Riverwalk Augusta och innehåller världens största samling av södra konst med nästan 3000 stycken. Målningar, fotografier och skulpturer finns på Morris. Den permanenta samlingen omfattar Antebellum porträtt, inbördeskrig konst, fortfarande målningar liv och södra impressionismen.

Augusta museet hus prisbelönta display i ständig gallerier den funktionen Native American artefakter samt uniformer och vapen från de revolutionära och inbördeskrig. Augusta museet har ett renoverat ånglok från 1917, en replik av ett bomull gin och en ombyggd bensinstation från 1930-talet. Museets teater visar vanligtvis en annorlunda film varje månad som rör Augustas historia. Den Lucy Craft Laney Museum of Black History utmärkelser för prestationer Lucy Craft Laney och andra svarta Augustans. Laney far var en slav som köpte sin frihet. Laney började den första Augusta skola för svarta barn samt Augustas första svarta sjuksköterskeskola. En av museets permanenta samlingar, Ebony Legacy Exhibition, funktioner fotografier och personliga saker från svart Augustans som hade en framträdande roll i Augusta historia. Utställningen ingår även en titt på några av de historiska platser och byggnader i Augusta förflutna. är Georgia Golf Hall of Fame: s botaniska trädgård ligger mitt på Riverwalk Augusta. Dessa slående visa trädgårdar inslag bronsstaty av golf mästare som Jack Nicklaus och Arnold Palmer. The Masters Golf Tournament hålls varje år på Augusta National Golf Club, som är endast för medlemmar kurs. Augusta har även semi-privat och offentlig golfbanor. Den Jones Creek Golf Club är en populär 18-håls halvprivata kurs och Augusta Golf Course är en 18-håls allmän kurs byggdes 1927.

Savannah River och Strom Thurmond sjön är populära platser för paddling och fiske i Augusta. Båda områdena är kända för randiga och andra sorter av bas, som ofta kallas stripers. Havskatt är en annan populär fisk hittas i Savannah River regionerna.

Om du letar efter en kväll med levande teater, Augustas Imperial Theater erbjuder levande scenframträdanden. Teatern är hem till Augusta Opera och Augusta balett. När den byggdes 1917, användes Imperial Theater för vaudeville uppträdanden och visningar av stumfilmer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.