Vad finns det att göra gratis i Tampa, Florida?

Från sin orörda stränder till vackra parker, det finns en hel del saker att göra gratis i Tampa, Florida. Här är några exempel på skoj du kan ha utan att spendera en tunn dime medan det i Tampa området. Det är omöjligt att spendera tid i Tampa och inte gå till stranden. Med skyline av staden som bakgrund, stadens stränder erbjuder gott om plats för sol och surf. Nära allmänna stränder hittar du ett antal pirar som avsätts för fiske. Det är inte ovanligt för människor att ta med fiskeredskap för vissa tidiga morgonen idrott och sedan flytta över till stranden för volleyboll, promenader längs kusten, eller bara njuta av att känna den mjuka vita sanden mellan tårna.

För folk som vill veta mer om historien av stränderna runt staden, finns Gulf Beaches Museum. En av de främsta saker att göra gratis i Tampa, ger detta museum bakgrund om utvecklingen av den allmänna stranden systemet runt staden, samt några anekdoter och arkiverade foton av stränderna under föregående år. Museet också ger information om alla stränder i området idag, inklusive information om parkering, närliggande restauranger och kaféer samt beachside parker med grill och täckta sittplatser. Broschyrer ger också information om speciella händelser som äger rum på offentliga stränder under hela året. Den Suncoast Seabird Sanctuary erbjuder en möjlighet för besökare att lära sig om Florida fåglar gratis i Tampa. Innehållande ett antal utställningar som berättar om fåglar i Florida både förr och nu, är det heliga rummet också hem för ett antal olika typer av fåglar från hela världen. Dokumentärer är sprang flera gånger om dagen, och gå igenom fågeln parken är lätt nås från den huvudsakliga delen av utställningen området. Helgedomen är öppen för fler timmar under sommarmånaderna, vilket gör det till ett utmärkt ställe att besöka när du behöver en paus från andra friluftsaktiviteter.

För historia buffs är Pinellas County Heritage Village ett måste för alla söker roligt gratis i Tampa. Med mer än ett dygn en tunnland av historiska byggnader och en top-notch museum kan besökarna se en glimt av livet i Tampa Bay området under 19th century. Guider klädda i period kostymer finns tillgängliga för att svara på frågor, direkt personer till andra intressanta platser i byn, och allmänt underlätta för varje besökare. Den landscaping är infödda Florida tall och Palmetto grönska, vilket ger ännu mer av en äkta känsla i området. En lekplats för barn ligger inne i byn, liksom flera fina områden för en picknick lunch.

Aktiviteter för gratis överflöd i Tampa. Vare solar sig i solen eller fiske i Mexikanska golfen, eller njuta av en bit av historia, finns det något att göra gratis i Tampa för nästan alla. Fler idéer om saker att göra gratis i Tampa med omnejd, kontrollera med Tampa handelskammaren eller parker och fritidsprogrammet avdelning för Pinellas County.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.