Vad finns att göra i Oklahoma City, Oklahoma?

Oklahoma City erbjuder resenären mycket att se och göra. Vare uteplatser är din grej eller du hellre vill tillbringa dagen med att utforska intressanta museer, kommer du aldrig få slut på saker att göra här. Whitewater Bay Water Park, Science Museum Omniplex, National Cowboy och Western Heritage Museum, Oklahoma City National Monument och Bricktown Canal är bara några av de populäraste attraktionerna i Oklahoma City.

Bricktown kanal är en gammal lagerlokal distrikt i centrum av downtown Oklahoma City som moderniserats till en populär underhållning område. The Spaghetti Warehouse restaurangen var den första att öppna här i slutet av 1980 och därefter flera restauranger och butiker började öppning i Bricktown nöjesdistrikt. Outdoor kaféer, nattklubbar, butiker, sport arenor och lägenheter kan alla hittas här nere. Du kan rida en båttaxi i kanalen, titta på baseball i AAA Stadion eller se en film i Harkins Theater.

Den Oklahoma City National Monument minns de bombade i Alfred P. Murrah Federal Building den 19 april 1995. Memorial omfattar delar av den federala byggnaden som var kvar efter bombningarna och det hedrar de 168 personer som dödades liksom de överlevande och räddarna. Webbplatsen innehåller också Oklahoma City National Memorial Center. Centern har en historia med tio kapitel som sträcker sig från dagen för bombningarna till nutid och effekten bombningarna har haft på samhället.

National Cowboy och Western Heritage Museum grundades av Chester A. Reynolds öppnades 1955 och har över 28. 000 konstverk. Insamlingen av amerikanska rodeo poster såsom troféer, bilder och sadlar sägs vara världens största. Den visade konstverken ingår skulpturer, porträtt, landskap och stilleben. Museet har en Native American Gallery, en amerikansk Cowboy Gallery och andra gallerier som American Rodeo Gallery. Utsidan skäl är glatt-anlagda med skulpturer och ett torg och fontän.

Oklahoma City's Science Museum Omniples har ett planetarium, OmniDome Theater, Photography Hall of Fame och museer som Oklahoma Air and Space Museum. Det finns många roliga och pedagogiska saker att se och göra i denna struktur som är nästan sju våningar högt. Du kan hitta praktisk utställningar och experiment roligt för barnen, andra världskriget 11 flygplan, väder vetenskap, visar matematik och mycket mer.

Whitewater Bay Water Park har mer än 30 vatten aktiviteter inklusive pooler, diabilder och rider. Ett område i parken kallas Bermudatriangeln innehåller tre bilder i en struktur som är sju våningar hög. Du kan glida ner Castaway Muskogee eller hoppa av Acapulco Cliff Dive. Oklahoma City's Whitewater Bay Water Park har också en lekplats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.