Vad finns att göra i Charleston, South Carolina?

Charleston, South Carolina är en av de äldsta städerna i USA. Det finns många historiska platser att se här i Charleston är där inbördeskriget började. Den vackra kuststaden Charleston också har stor nattliv, restauranger, shopping, sport och mycket mer. Du kan turen äkta Södra Antebellum plantager i Charleston. Den Middleton Place Plantation om Ashley River Road är ett nationellt historiskt landmärke. Även om mycket av hemmet var tvungen att byggas upp som general William Tecumseh Sherman's raid förstörde den i inbördeskriget, 1755 gäst bostad är original. Fastigheten har en sockerrör kvarn, stall, restauranger och presentaffär. Den Middleton Place Plantation funktioner äldsta anlagda trädgårdar i USA. Fyra generationer Middletons gång bodde här, till exempel Arthur Middleton som var en av undertecknarna av självständighetsförklaringen.

Fort Sumter på Sullivans Island är där inbördeskriget började först med skottlossning startade den 12 april 1861. Ön kan endast nås med båt och båtturer finns att se Fort Sumter nationalmonument. Battery Park, eller White Point Gardens som det också kallas, är på Charleston halvön och har en syn på Fort Sumter. I parken finns inbördeskrig statyer och kanoner och har ett lusthus som är populärt för bröllop. Ståtliga gamla Charleston Antebellum herrgårdar är bredvid Battery Park.

Charleston kallas "Den heliga staden" eftersom den är hem för hundratals kyrkor samt National Historic Landmark, Kahal Kadosh Beth Elohim synagoga. Detta synagoga är den äldsta amerikanska synagogor som fortfarande används regelbundet. Den byggdes 1840 och har nu ett litet museum och presentaffär. Museet också dragen George Washington brev till församlingen.

För ivrig golfare erbjuder Charleston några topp-rankade golfbanor såsom Kiawah Island kurs där Ryder Cup hölls 1991. Köpare kan hitta intressanta varor såsom Charleston Sweet Grass korgar av lokala konstnärer på City Public Market som hölls utomhus på Market Street. Detta område är också populär för sina nattklubbar och restauranger.

är Charleston ofta kallas "Low Country" som de flesta av staden ligger på eller under havsytan. Charleston akvarium är en populär attraktion och har ett brett utbud av havsdjur inklusive hajar, ormar och alligatorer. Charleston's Arthur Ravenal Bridge är Nordamerikas längsta kabeln vistelse bron. Det kallas också Cooper River Bridge och har åtta banor och spänner över 1. 546 fot (471 m).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.