Vad bör jag tänka på vid köp Luggage?

Luggage är ett viktigt köp för dem som reser, även om det bara ibland. Eftersom köpa bagage kan bli dyrt, är det viktigt att överväga ditt köp innan du gör det. Det finns flera saker att tänka på när man köper bagage som kan hjälpa dig att bestämma hur mycket att spendera på den.

Bagage kan vara både snygg och praktisk. Det mer användningstid ditt bagage blir, desto snabbare kommer det tjänat ut. Om du ofta reser utomlands bör du överväga hållbarhet och genomförbarhet vara de viktigaste funktionerna. Om din resa alltid innehåller incheckat bagage, ska du inte bara tänka hållbarhet och praktiska, utan kostnad. Ingenting är mer frustrerande än att äga dyra, designer bagage bara för att finna den förlorade av flygbolaget. Medan statistiskt, förlorat bagage som aldrig återvinns är ganska låg, dina odds öka oftare du reser. Eftersom bagage kan köpas av de enskilda och i en uppsättning, bör du bestämma hur mycket bagage du behöver. Om du reser för affärer, kan ett plagg väska, resväska, och väska är viktiga bitar. Du kan oftast köpa apparater med alla dessa bitar på ett bättre sätt än att köpa dem personligen, men tänk på att jämföra priser och märken. Att ha en fyra eller fem SÄTTSTYCKE bagage kan visa sig vara mer mångsidig tiden göra det bästa valuta för dina pengar. Om du egentligen bara behöver en eller två stycken bagage, köpa bagage som passar dina exakta stil och design ska vara enkelt. Tänk på att det sätt du kommer att transportera ditt bagage för att hjälpa dig att bestämma stil. Större resväskor och påsar blir stor när fullpackad, så leta efter stilar som är bekväma att röra sig, såsom de med handtag och hjul. Likaså anser insidan utformningen av bagage och ser till att det finns tillräckligt med utrymme och fack för att hålla de objekt du reser med säkert och effektivt.

Även designer bagage anses allmänt välgjord, utesluter inte köpa bagage från en rabatt återförsäljare för återkommande eller lätt användning. Camping, går på college, och stundtals road trip egentligen bara förtjänar ett par bitar av bagage och det spelar ingen roll om de inte stämmer. Erfarna resenärer varnar för reser med flygplan med inkompatibla bagage eftersom matchande apparater är lättare för bagagehanterare att identifiera.

Du kan kolla varuhus, butiker rabatt, och online-återförsäljare jämföra märken av bagage och priser. Kontrollera också med en konsument guide innan du köper bagage att se konsumenten betyg på olika typer av bagage du jämför. Jämföra kostnad, stil, hållbarhet och praktiska hjälper dig att välja precis rätt bagage för din resa behov och hjälper försäkra dig om att ditt köp är en bra en. Om du köper bagage för någon som en gåva och inte vill höra dem, fundera på att köpa en grundläggande tre pjäs som i en neutral färg och stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.