Vad bör jag tänka på när Camping med barn?

Camping resor kan vara en stor helg aktivitet med familj och vänner. Men det finns några särskilda utmaningar när camping med småbarn eller äldre barn. Här är några saker du bör tänka på vid camping med barn som gör resan mycket roligare både för dig och för de barn som befinner sig plötsligt bortkopplad från bekvämligheter för en modern livsstil. För det mesta är camping fortfarande avsedd att vara en utomhus upplevelse. Vare strand camping eller berg camping, finns det en god chans att tält kommer att användas. Detta innebär att leveranser av el och användning av elektroniska prylar kan vara något begränsad. Detta innebär att många leksaker kommer att vara olämplig för miljön eller sannolikt kommer att uttömma batterierna inför resan är över. Av denna anledning camping med barn innebär att man tar längs massor av extra batterier. Detta bidrar till att hålla utomhus vänliga leksaker såsom walkie talkies och handhållna spel fungerar och ett bra sätt för barnen att inta sin tid när de är trötta på att vandra, bada och fiska.

Även vuxna kan vara bekväm att använda en sovsäck, får barn föredrar något med lite mer stoppning. Av denna anledning är det en bra idé att ta med en luftmadrass när camping med barn. Madrassen kan fyllas med luft efter tält sätts upp och är utrustat med barnens favorit kuddar och sängkläder. Detta tillvägagångssätt bidrar till att göra campingen erfarenhet lättare för små barn, eftersom det innebär att föra en del av hem längs över helgen. p

Alla som bedriver camping med barn vet att de kan gå igenom en hel del kläder på bara ett par dagar. Barnen får falla i sjön, steg i lera vattenpölar, eller fastnar kläder på buskar och vin medan vandring genom skogen. Av denna anledning är det en bra idé att ta med extra kläder som kan vara till hands om det behövs. Tillsammans med extra kläder, är det en bra idé att ta med poster som kan vara lager för att ge värme under den friska och svala morgnar, men stegvis skjul som dagen börjar växa hetare.

Läger för alla typer hantera verkligheten på insekter. Små barn synnerhet kan hitta insekter att vara ett problem. Ta med ett insektsmedel som kan sprayas vara på huden, och dina barn kommer att bli mycket lyckligare. I samma riktning, camping med barn kräver att en första hjälpen-kit och någon typ av antibakteriell tvål vara tillsammans för resan. Barn kommer troligtvis alltid att samla skrapor och repor under helgen. Aspirin, bandage, eller läkemedel mot repor och insektsbett kommer att göra resan trevligare för alla inblandade. Eftersom camping med barn försvinner de flesta barnen från sina normala fritidsaktiviteter, finns det ett behov av att något lite annorlunda och intressant. En idé är att ta med bilderböcker som identifierar den flora och fauna på lägerområdet. Hjälp av ett förstoringsglas, kan barnen tillbringa timmar med att undersöka olika typer av träd, buskar och andra växter. De kan också stöta på små buggar som de kan observera mer i detalj med hjälp av förstoringsglas.

Även vuxna brukar klara med vatten för att koka kaffe och te under campingtur, barnen behöver vanligtvis något annat. Ta med saft lådor och buteljerat vatten för deras njutning. Den vätskor kan lagras i en kylväska och hålls vid en önskvärd temperatur, vilket gör dem idealiska för att lindra törsten efter en förmiddags fiske eller vandring runt camping.

Camping med barn innebär för alla de vanliga grunder samtidigt skapa ytterligare Creature Comforts och förnödenheter som är specifikt barnet närstående. Gör en checklista över vad du bör ta för ditt barn och se till att alla objekt inom räckhåll när och om de behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.