Vad bör jag göra på min semester till Montana?

Om du är intresserad av friluftsliv och vintersporter, så är du säker på att ha en stor tid på din semester i Montana. Naturligtvis måste du stöveln upp för skidåkning, snowboard, snö skoning eller vinter vandring. En av de bästa platserna i skick att kunna förbereda för friluftsliv är Timber Trails. Längdskidor och snöskor är populära aktiviteter. Var noga med att be ägarna av Timber nedfarter för råd om vilka vackra stigar att ta. Med några goda råd från ägare och rätt utrustning, du är säker på att ha en underbar tid i Montana vildmarken.

Du kanske är intresserad av en mix av sport och avkoppling. Om så är fallet, kan du titta in i en vistelse på Chico Hot Springs Resort i Pray, Montana. Förutom att koppla av i på plats naturliga varma källor, kan du också dra nytta av hundspann turer erbjuds i Pray. Absaroka Hundspann Treks är ett företag som erbjuder resor genom vintriga Montana landsbygden med din egen förpackning med hundar för att dra din släde.

Montana vintrarna är roligt också för människor som älskar sommaren sport. Den cowboys Montana har utvecklat en fascinerande sport som kallas "skijoring. " B-Bar Ranch i Paradise Valley är känt för att erbjuda skijoring till sina gäster. Här är grunderna i skijoring: A vattenskidåkning repet är knutet till ett sadlade häst. Då skijoring deltagare, påtagning vinter utrustning och skidor, tar på repet och skriker "Giddyup!" Målet är att hänga på så länge som möjligt innan utraderade, precis som i vattenskidåkning.

Naturligtvis är vinter inte den enda säsong för besökande Montana. Det finns massor av roliga utomhusaktiviteter för sommarmånaderna också. Om du gillar att vandra, du är säker på att älska Montana spår. Dessutom finns det massor att göra i Montana inomhus. Det finns ett antal utmärkta restauranger och platser av intresse för shoppare. En av de bästa städerna för middag och underhållning är Livingston.

Montana är en av de tre staterna att tillhandahålla mark till Yellowstone National Park. Yellowstone är ett fantastiskt resmål för alla som njuter av naturen och färdas genom vackra landskap. I själva verket ett av de viktigaste ingångarna till parken, den västra infarten, är i Montana, som är några av parkens camping. Många stopp i Livingston, Montana att njuta av några städer kul innan du beger dig ut i öknen Yellowstone.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.