Vad bör jag göra på min semester till Alaska?

En av de bästa saker att göra i Alaska är att ta till skyarna. På grund av den naturliga terrängen i isiga staten, en hel del resor i Alaska sker i helikoptrar och små flygplan. En av de underbara sakerna med Alaska är att mycket av staten fortfarande är ganska vild. Detta innebär att det finns få insteg och genom-vägar. Sightseeing från en helikopter-även känd som "flightseeing"-är mycket populärt i Alaska. En av de största attraktionerna i Alaska är glaciären. Liksom många destination punkter i staten, kan Glacier Bay enklast nås med helikopter. Om du tänker besöka Alaska och se det stora glaciären, är det viktigt att veta hur man tar sig runt. Det finns ett antal helikopter tjänster såsom Sky Trekking Alaska, Era Helikoptrar, Ward Air och Temsco Helikoptrar som erbjuder flyg tjänster för turister.

Alaska är ett underbart vilt tillstånd. Det är ett bra ställe att semester om du verkligen vill komma i kontakt med naturen. Om du inte är bekant med de potentiella riskerna med naturen, men har du en så trevlig resa om du anlita en guide. Vare sig du är intresserad av en extrem utomhussportaktiviteter utflykt eller bara en fin eftermiddag vandring, kommer en vägledning inte bara hjälper dig hålla sig till leden och hålla salvia, men han eller hon ska också kunna förklara sevärdheter och sprida information om lokala historia längs vägen. Om du är en skidåkare kan du falla precis kär i din Alaskan semester. Mount McGinnis, a 4,000 fot (1219,2 meter) topp, brukar behandlas i skid-friendly pulver. Det finns inga stol hissar på berget McGinnis, dock. Du måste ta en helikopter för att komma till toppen. Var också noga med att kontrollera med en guide innan bandning på skidorna. På grund av den höjd på berget finns det ibland en möjlighet till en lavin. Kul fakta: Ordet "heli-skiing" har skapats för att beskriva denna typ av äventyr som skidåkare tar en helikopter till en skidåkning lansera punkt.

Andra bra vintersport som kan avnjutas i Alaska omfatta traditionella snöskor och hundsläde. Dessa traditionella Alaskan typer av resor kan fortfarande njuta idag. Även vintersport är stora i Alaska finns det fortfarande mycket att göra under sommaren. I de varmare månaderna, kan besökare till Alaska njuta av underbara kajakpaddling rutter. Dessutom är vandring bäst när temperaturen har stigit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.