Vad bör jag göra på min semester i Idaho?

Om du planerar en semester i Idaho, är det första som du bör veta att det finns mycket mer till staten än just potatis. Även om det finns ett antal saker att njuta av i Idaho året runt, är det bäst att semester i skick under vintern. Vintersport är mycket populära i Idaho. Den snöiga backar lockar skidåkare och internatelever snö från hela världen. I själva verket är Idaho hem till en av de högsta stolliftar i världen. En dina vinter resa till Idaho, kan du njuta av en härlig tur på The Great Escape Chairlift. Denna hiss tar ryttare till toppen av Schweitzer sommar, vilket är nästan 6. 500 fot (1,981. 2 m) i höjd. Detta är inte bara en underbar resa, men utsikten från Schweitzer: s toppmöte är helt otroligt. Besökare kan se ända till British Columbia på en klar dag. Naturligtvis är det rida uppför berget bara halva nöjet. Efter att ha avnjutit hissen och anser du att åka skidor eller snowboard ner!

Idaho är en underbar semester plats för människor som älskar att skoter. Om, däremot, är du inte en expert på baksidan skogen under vintern, är det bäst att anlita en guide för att styra din backwoods skoter åkning. Den intensivt kyla i Idaho skogen kan skapa allvarliga problem för den som förlorar spåret. Om du är intresserad av snöskotrar i Idaho, kan du överväga att kontakta Selkirk Powder Co som erbjuder guidade turer. Du kommer säkert att behöva balansera dina utomhusaktiviteter med lite avkopplande tid inomhus. Du kan värma upp på Chimney Rock Grill, som är känd för stor kulinariska middagar. Middag för två personer på restaurang kostar ca $ 60 US dollar (USD). Restaurangen är känd för sin julmiddag. För shopper finns ett antal fina butiker i Idaho. Staden Sandpoint i allmänhet anses ha den bästa shoppingen i staten. I själva verket är den berömda Coldwater Creek katalog baserad i Sandpoint.

Beroende på din budget, det finns många övernattningsmöjligheter i delstaten Idaho. Du kan spendera så lite som $ 20 USD per natt på ett enkelt motell. Om du är intresserad av att bo i lyxiga håll, men du kan spendera tusentals dollar per natt på top-notch anläggningar. Oavsett vad din budget är dock att du är säker på att förälska sig i den friska luften och fantastiska vyer i Idaho.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.